Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Konu Listesi
Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.
Birisi küçük bir Batı kasabasındaki tüm şapkaları çaldı. Frog Detective 3: Corruption at Cowboy County'de kayıp şapkaların gizemini ortaya çıkarmak, kendisi de bir kurbağa olan Dedektif'e düşüyor. Bunları kimin çaldığını ve daha da...
Taxinaut, karanlık, Futurama tarzı çizgi roman bilim kurgu dünyasında geçen tamamen sürükleyici bir simülasyon oyunudur. Oyuncuları, bu uçsuz bucaksız yıldızlararası medeniyetin yeraltı dünyasında kayıp bir arkadaşını arayan bir...
Harika karakter gelişimi, dünya inşası, müzik ve etkileşimli hikaye anlatımının yanı sıra tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama NeoCab'ı bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Bazı insanlar, biçilmiş kaftan sanat tarzından ya da olay...
Yerçekimi ve zorlanmış perspektiflerle oynamak asla bıkmadığım bir oyun mekaniğidir. İster Super Mario Galaxy gibi uzay çağı platform oyunlarında ister Superliminal gibi bağımsız sevilen oyunlarda olsun, her zaman yaratıcı ve taze...
Barın altındaki derinliklere inen kahraman kaçınılmaz olarak tüyler ürpertici bir sonla karşılaşır ve oyun barın dışındaki açıklığa sıfırlanır. Kısa süre sonra silahlar kullanılabilir hale gelir ve Anglerfish'in anlatı döngüsü...
Land of the Vikings, Banished tarzındaki bir koloni simülasyon oyunudur ve Viking temalı bir kasaba inşa etme ve yönetim deneyimi ile her zaman var olan doğal afet tehdidini bir arada sunar. Mükemmel girişlerin eksik olmadığı bir türde...
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Uproot, duyarlı mandrake'lerin yaşadığı bir köyde başlıyor. Ana karakter, köyün dışındaki tehlikeli dünyayı keşfetmek isteyen bir adamotu çocuğudur, bu yüzden köylü arkadaşlarına ayrılma izni almaları için...
Şehir inşaatçıları, izleyicilerinin son derece farklı arzuları nedeniyle sıklıkla erişilebilirlik ile derinlik arasındaki çizgide yürümek zorunda kalıyor. Bazı hayranlar bunları rahatlamak için oynuyor, bazıları ise mikro ve yönetim...
Whispering Abyss, korku temalı, çift çubuklu bir Rogue-lite'tır. Cesur kahraman Grace olarak, yöntemsel olarak oluşturulmuş bir zindanı keşfedecek, her elinizde bir tabancayla canavar ordularını patlatacak ve...
En canlı çocukluk anılarımdan bazıları hayvanat bahçesine yaptığım geziler ve tüm hayvanları yakından görme harikasıdır. Goriller ve filler benim favorilerimdi ve hayvanlara olan sevgim yetişkinliğimde de benimle kaldı. Bu iş için işe...
Her oyuncunun, ne kadar sık denerse denesin, kendisine uymayan bir türü vardır. Bu incelemeciye göre bu her zaman 4X strateji türü olmuştur.
Civilization serisi gibi yavaş tempolu klasiklerden Thea: The...
Starless Hotel oldukça gizemli bir şekilde başlıyor. Geceleri araba kullanan bir adam, hiçliğin ortasında bir otel bulur. Şoför bu otelin ne kadar tuhaf olduğunu fark etmesine rağmen içeri girmeye karar verir. Daha sonra buranın sıradan...
Zindan Kuralları, zindanda gezinme, kart tabanlı dövüş ve Sokoban tarzı kutu itme bulmacalarının büyüleyici bir karışımıdır. "Şu anda karşılaşabileceğiniz en zorlu oyun" olduğunu iddia eden The Dungeon Rules, bu farklı nitelikleri...
Looping Bravery, Monster Train gibilerin popüler hale getirdiği kart tabanlı savaş sisteminin bir başka versiyonudur. Temanın bu özel yinelemesi, bir bilim kurgu ortamını ve oyun tasarımında daha az yaklaşımını kullanıyor....
Oyun medyasında türleri yeniden tanımlayan oyunlar hakkında çok konuşuyoruz. Ben de TUNIC gibi oyunların klasikleri nasıl alıp onlara yenilikler getirerek eski ve yeni izleyiciler için yeni zemin hazırladığını şiirsel bir şekilde dile...
Gölge canavarlar huzurlu bir ülkeyi istila etti, Ebedi Alev'i onu koruyan tilki benzeri hayvanlardan çaldı ve ülkede üzüntü ve çekişmeye neden oldu.
Flame Keeper, standart, küçük seviye tabanlı Rogue benzeri oyununuza çok benziyor...
Mahokenshi, oldukça popüler olan deste oluşturma RPG'sine Japon esintili belirgin bir tat getiriyor. Ancak burada öne çıkan nokta, kolayca kavranabilecek kadar tanıdık olan ancak Game Source Studio'nun saygıdeğer türü ele alması sadece...
İlk bakışta Project Nosferatu'yu bir başka genel Zelda gerilemesi olarak yazmaya hazırdım. Ticari markaların hepsi mevcut: yukarıdan aşağıya görünüm, hack-and-slash savaşı, 8 bit estetik ve ekran ekran keşif. Formülde yenilik yapmayı...
Roller derbi, video oyunlarında mutlaka daha fazla yer alması gereken bir spordur. Bunu düşün. Profesyonel güreşin gösterişliliğiyle harmanlanmış, tekerlekli patenlerde etkili bir ragbi oyunu. Bu nasıl bu kadar keşfedilmemiş bir pazar...
Dürüst olmak gerekirse boks ve kart dövüşü fikri bir oyun için akla gelen ilk kombinasyon değil. Ama Güverte 'Onları! benzersiz bir deneyim yaratmak için bu iki kavramı bir araya getiriyor. Konsept basit...