HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Simdi Arkadaslar kafam cok karıstı bilişim cok iyi gözüküo fakat arkadaslar burda ticketlere bakmıyor serveri gec veriyor felen diyorsunz yani hangi bilişim güzel anlamadım gitti
Gece Gece Ne KULLANIYORSUNUZ !
sorunu söyleyim ticketlere bakabilirdinizticket e bakacak kimse yoksa yardımcı olalım hem daha siz benim msn adresimi eklemediniz canlı destekdende yolladım istediği
Heus@Metin2.org adlı msn adresimi Sahte Msn Değil
Gece gece kimin ne kullandığı belli forumda sizlere cesaret veriliyor anlaşılan ağzı olan konuşuyor.
Messenger adresine sahte de demedik iste sana 100 tane açayım.
Sen benden hizmet almadın Onur KARA aldı, o zaman efendi olucaksın ve konuşmayacaksın, emin ol gerekli işlemi başlatabilirim, kimseden korkum yok.
şuanki filesleri sorunsuzdur çünkü metin2seo sahibi serhat yazdı oda iyi bir bilişimci filesi de sağlamdıratmadık mı sizsiniz aciz ozaman , filesinizi bizmi düzenliyeceğiz scripti bizmi gelip , filesinizi düzenleyeceğiz sizin sorunları düzelmeniz gerekmiyormu , bizim kabahatımız ne kim aciz acaba msnden cevap mı verdiniz ticketemi baktınız diğerlerigibi şikayet konusumu açtık gidip kküfür edip kötüledikmi domainimiz 15 gün sonra kayıt edildi bunuda diyin bakalım
Simdi Arkadaslar kafam cok karıstı bilişim cok iyi gözüküo fakat arkadaslar burda ticketlere bakmıyor serveri gec veriyor felen diyorsunz yani hangi bilişim güzel anlamadım gitti
Firmaya lafım yok işde files yapan @Metin2seo sağlam yapamış ergenlerle uğraşmak zordur bilirim sürekli yazarlar edeblice yazdık söyledik ticket attik geri kapadık ticketi sorunu kendimiz çözdük filesi sağlam değildi kendimiz düzenledik devam ediyoruz sadece ticketlere cevap geç veriliyor hem diyim 10 gün sonra verildi sunucumuz stok olmaya bilir anladıkda bildirebilirler stok yok bekleyin deseler amenna ama onuda demediler

Beyefendi siz hiç bir zaman kişilerin ağzına bakmayın. Bizde alıp almamanız bizim önemli değil benim adresim belli adım belli bizi gayet iyi biliyorlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)