noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DevilBilisim.Com | Nasıl Bilirsiniz | Müşteri Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DevilBil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DevilBil

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
11
Online süresi
1h 56m
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 2 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
83
MmoLira
30
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

DevilBilişim İnternet Hizmetleri Olarak Açılalı 8 Gün Oldu Ve Yoğun Bir İlgiyle Karsılastık Ve Memnun Kalmayan Müşterimiz Bulunmamakta

Bizi Tercih Ettikleri İçin Teşekkür Ederiz,

Müşterilerimiz bu konuya davet edilecektir bizi tercih etmeden önce müşterilerimizin yorumlarını okuyarak aklınızdaki soru işaretlerini giderebilir hala soru işareti kalırsa aşağıdaki canlı destek bağlanabilirsiniz

Not: Hizmetimizden herhangi bir konuda faydalanmayanlar, Lütfen Hizmetimiz İle İlgili Görüş Bildirmeyiniz Sadece Müşterilerimizin Yorumları İçin Konuyu Açmış Bulunmaktayız.
Saygılarımızla

DevilBilişim İnternet Hizmetleri

Tanıtım Konumuz: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2587895-market-destek-forum-autopatchermobil-odemeucretsiz-hizmetlerhizli.html

Müşteri Yorumlarımız Tek Tek Sayfa Atlamanıza Gerek Yok Buyrun Yorumlar :)

harika bir bilişim ben burdan aldım 7/24 onlineler sizinle ilgileniyorlar tavsiye ederim herkese

Devilbilişimi herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Gördüğüm en iyi bilişimlerden birisidir hem onlıne destek olsun hemde filesleri açısından en iyi bilişimlerden biri de DEVİLBİLİŞİMDİR..;)

Söylenecek fazla söz yok tek kelimeyle "mükemmel" bir bilişim.7/24 destek verip müşteri sorunlarıyla ilgilenmeleri..Kesinlikle sunucu alacaklara %1000000 tavsiyemdir.

Rabbim Utandırmasın Bol Kazanclar Verdiğim Para Helal Olsun Tavsiye Ederim Sorunsuz Hizmetlerinizden Dolayı Teşekkür Ederim....

çok iyisiniz. işinizi gayet iyi yapıyosunuz. sunucuyu aldıgımdan beri yardım ettiniz hiçbir sıkıntı yaşamadım saolun

Güncel Müşterisiyim 1 saat içinde teslim etti helal olsn

Böyle bir bilişim olamaz! Süper destek gün içinde teslim ediyorlar.paranızın hakkını kat kat fazlasıyla veren bir bilişim.bence türkiyenin en iyi bilişimi bu süper bir bilişim düşünmeden alabileceğiniz çok nadir bilişimlerden böyle bir bilişim yok

EGER BU BILISIMI KACIRIRSANIZ MT2 SERVER FLN KURMAYIN.

Emeklerınden dolayı ozellıkle salıh can arkadasıma cok cok mınnetarım cok basarılı bır bilişim şiddetle tavsıye ederım :)

çok iyi bir bilişim güvenilir iletişimi desteği çok iyi filesda öle saat gece 00.30 da bile cevap veriolar çok iligi ve iyi bir bilişim herkeze tavsiye ederim

ne berbat,ne küstah,ne sahtekar,ne dolandırıcı,ne düzenbaz,ne paragöz,ne önemsemez,ne haysiyetsiz,ne bidaha alırsam iki olsun,
diyemeyecegin tek bilişimdir

Geliorum Devil Yakında En Büyük Müşterin gelior son 23 gün :)

saolasın devir muhteşem ben burak msnden :D harika

ol ol ben tavsiye ediorum ben server aldım + güvence + ilgili cok cabuk cevap veriyorlar %100 kaliteli bi bilişim

Arkadaşlar ben devil bilişimden m2tekno isimli serveri satın aldım gayet başarılı bir ekib %100 koruma sağlıyorlar tavsiye ederim 2 g.b aldım .org hediye verdiler :D

Harika Bir Bilişim
Herkeze Tavsiye Ediyorum
Her Türlü Her konuda Yardım Ediyorlar

Hizmetleri karsılıgında diyecek söz bulamıyorum %100 güvenilir sağlam bir firmadır herkeze öneriyorum . .

Deniz DEMİRCİ.

server kurulumu gercekten harıka baslarda tedırgındım destek konsunda ama sankı aılemden bırıymıs gıbı davrandınız ılk serverım oldugu ıcın heyecanlıydım ama sızlere cok tesekkur ederım bundan sonra server acan yer bılısım degıl DEVIL BILISIM olarak anılacaktır. Teşekkürler DEVİL BİLİŞİM

devilbilişim güzel arkadaşlar tavisye ederim.

Serveri teslim aldım. Çok teşekkür ederim. Son derece güzel bir bilişim, herkese tavsiye ederim :ka19:

DevilBil

Kurulumumuz tamamlandı arkadaşlar sorun olmasına rağmen ilgili davrandı teşekkürler :)

İşte nihayetinde uzun soluklu çalışacağım sağlam bir bilişimle tanışmış bulunuyorum.Herşey çok iyi çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. iyi ki varsınız. Allah nasip ederse yarın sunucumu alıcam..Bol kazançlar hayırlı satşlar..

#DevilBilişim'Candır
gerisi heyecandır :)

Son düzenleme:
harika bir bilişim ben burdan aldım 7/24 onlineler sizinle ilgileniyorlar tavsiye ederim herkese

Kaliteliye benziyor yakın zamanda müşterisi olcam :D

Söylenecek fazla söz yok tek kelimeyle "mükemmel" bir bilişim.7/24 destek verip müşteri sorunlarıyla ilgilenmeleri..Kesinlikle sunucu alacaklara %1000000 tavsiyemdir.

Yorumunuz için teşekkür ederiz mert bey

Kaliteliye benziyor yakın zamanda müşterisi olcam :D

Mahir bey konuştuğumuz gibi yarin müşterimiz olacaksınız bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

İsmail bey bizi tercih ettiğiniz için ve yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri