Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Rabbim Utandırmasın Bol Kazanclar Verdiğim Para Helal Olsun Tavsiye Ederim Sorunsuz Hizmetlerinizden Dolayı Teşekkür Ederim....
çok iyisiniz. işinizi gayet iyi yapıyosunuz. sunucuyu aldıgımdan beri yardım ettiniz hiçbir sıkıntı yaşamadım saolun
Rabbim Utandırmasın Bol Kazanclar Verdiğim Para Helal Olsun Tavsiye Ederim Sorunsuz Hizmetlerinizden Dolayı Teşekkür Ederim....
Âmin yorumunuz için teşekkürler Ahmet bey bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz

çok iyisiniz. işinizi gayet iyi yapıyosunuz. sunucuyu aldıgımdan beri yardım ettiniz hiçbir sıkıntı yaşamadım saolun
Yorumunuz için teşekkürler bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz Mehmet Bey

Güncel Müşterisiyim 1 saat içinde teslim etti helal olsn
Yorumunuz için teşekkürler bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz mahir bey

Böyle bir bilişim olamaz! Süper destek gün içinde teslim ediyorlar.paranızın hakkını kat kat fazlasıyla veren bir bilişim.bence türkiyenin en iyi bilişimi bu süper bir bilişim düşünmeden alabileceğiniz çok nadir bilişimlerden böyle bir bilişim yok
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)