HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu arkadaş yorum yaptığı sürece konuya yazmıyorum isterseniz ticket atarak benimle iletişime geçebilirsiniz.
Anıl DERE
anlamıyorum gerekli işlem onu algılayamadım Hakaret mi ettim ? karaladımmı ? olanı söyleyim bumu kabahatım tamam yazmıyorum konunuza aman kalsın google indexlemesin bildirinde ya taşısınlar yada silsinler

Atıcam Fakat geforse38 arkdasım bi msnni verirmisin biseler konusmak istiyorum
Heus@metin2.org
by_error@yazchat.net
fb.com/HeusTR
anlamıyorum gerekli işlem onu algılayamadım Hakaret mi ettim ? karaladımmı ? olanı söyleyim bumu kabahatım tamam yazmıyorum konunuza aman kalsın google indexlemesin bildirinde ya taşısınlar yada silsinler![]()
Yok herkes burada görsün, biz milleti güldürmeyi değil adam olmayı öğretiyoruz.
Sen ne yaptığını gayet iyi biliyorsun.
anlamıyorum gerekli işlem onu algılayamadım Hakaret mi ettim ? karaladımmı ? olanı söyleyim bumu kabahatım tamam yazmıyorum konunuza aman kalsın google indexlemesin bildirinde ya taşısınlar yada silsinler![]()
Sana burada 7 günde teslimat yapıldı alan adı bayiliğimizde sorun var alan adını 14 günde teslim ettik süre 14 gün sonradan başladı ve daha hala gelip burada konuşmayı biliyorsun.
Yok herkes burada görsün, biz milleti güldürmeyi değil adam olmayı öğretiyoruz.
Sen ne yaptığını gayet iyi biliyorsun.
Birşey derdimde
neyse bu sözünüze bile dava açılabilir farkındamısınız Adam olmayı ben adam değilmiyim
Aynayı çekin ortadan aynadaki ben değilim ayrıca 20 yaşında adamım !Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)