- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
BulutMedya olarak bütün müşterilerimizi olumlu olumsuz bütün görüşlerini yorum atabilirler, iyi veya kötü farketmez.
Teşekkürler.
Müşterilerimizden Gelenler;
Müşterilerimizden Gelenler ;
Firma ilgi ve alakası muhteşem. Özellikle Aydın Bey'e çok teşekkür ediyorum. Kısa bir süre tüm isteklerimi karşıladılar. Tekrar teşekkür ederim
![]()
Çok İyi Bilişim Tam Destek. Hiç Bir Bilişimin Bu Kadar İlgilendiğini Görmedim %100 Güvenilir![]()
Bulutmedya Harbiden Harika Bir Bilşim Firması Kardeşim kesinlikle öneririm adamlardaki ilgiyi alakayı bi görsen yemın edıyorum asırlık sunucu kıralaması yaparsın sana en küçüğünden bi örnek
adamlar sırf oyunda problem yasandı dıye gece 2 de kalkıp server için uğraştılar.
bılısım alemınde gece 2 de musterısı ıcın calısan bır tane bılısım ısmı soylesene bana ?
Bulutmedya Adamdır Gerisi yalandır Bu Kadar <3
![]()
Teknik destek geciktirmeden açıklayıcı cevap verdiğine emin olabilirsiniz. Tavsiye ederim.
Hayırlı Satışlar Alanında Uzman ve İlgililer
Tavsiye Ederiz
yaklasık 1 saat içinde ürün teslimatı yapıldı filesler sorunsuz hiçbir sıkıntı yok canlı destek mevcut bir hosting den daha ne beklenebilir ki başarılarınızın devamını dilerim. BulutMedya=Zirve
Kendilerinden aldığım serverimi yakın bir saatte verdiler. 4 Kere bilişimden server aldım bunlar gibisi yok... kendilerine bu fileste bu örnek zırh gösterdim bu zırhlar varmı diye yok dedi ama siz dert etmeyin ekleriz dediler gerçekten 1 e 1 yardımları bulunuyor. çok ilgililer. kesinlikle hiç düşünmeden alabilirsiniz.
başarılarınızn devamını dilerim. güvenilir bilişim.
Kendileri ile bu sabah 8-9 sularında sunucu almak için iletişime geçmek istedim ve firmanın 7/24 canlı desteği sayesinde hızlıca iletişim kurdum. Firma çalışanları oldukça bilgili ve sürekli bir saygı çerçevesi içerisinde yaklaşmakta. Ödemeyi yaptım ve 2 saat sonra oyunu her bilgisi ile teslim aldım. Oldukça sorunsuz ve hızlı bir alışveriş oldu. Kendilerinden daha sonrasında grafik paketi ve oyun içi destek de alacağım. Metin2 sunucusu alacak olanlara Bulutmedya'yı kesinlikle öneririm. Kendilerinden oldukça memnunum.![]()
sonuna kadar güvence veriyor adamlar
çok ilgililer bir sorunum olduğunda ilgilenip çözdüler şuanda hizmet almaktayım ve bittiğindede tekrar alıcam hayırlı satışlar
BİLİŞİM DESTEĞİ SÜPER, CANLI DESTEK 7-24 AKTİF GECENİN Bİ YARISINDA BİLE AKTİF SKYPE ÜZERİNDEN DAHİ YANIT ALABİLECEĞİNİZ Bİ KURUMDUR İLGİLİ ARKAŞLARA SAYGILAR.
HİÇ DÜŞÜNMEDEN BULUTMEDYA
BULUT MEDYA HERŞEYDEN ONCE ILGILI VE ALAKALI BI FIRMA GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM DİĞER BİLİŞİMLER İLE KARIŞTIRMAYIN GERÇEK VE KALITELI BI BILIŞIM İSTİYORSANIZ TEK TAVSIYEM BULUT MEDYADIR...
Bulutmedya ailesine çok teşekür ederim herkeze tavsiye ederim cok bilişimle çalıştım ama bu bilişim gibi iyisine rastlamadım aldıkları ücreti kuruşu kuruşuna hak ediyorlar
basarılı hızmet kalıtelı pvp serverların adresı![]()
şuanakadar herşey mükemmel iyiki sizi tercih etmişim![]()
BulutMedya Ailesine Çok Teşekkür Ederim Gayet Güzel Hizmet Veriyorlar Bi Sıkıntı Yaşamadım.
Ben böyle kral bir bilişim görmedim herkeze tavsiye ederim gerek ilgilerinden gerek davranışlarından gerek hediyelerinden gayet iyi bir bilişim, bilişimin tek adresi www.bulutmedya.org Diyecek laf bulamıyorum allah sizlere bol ve hayırlı satışlar versin
https://hizliresim.com/BAAOyV
bugun sunucu aldım ve ilk mesaj atmamda kalitesi belli bir seviyede olan insanlarla muhatap oldugumu anladım bulut medya ekibine en içten teşekkürlerimi sunuyorum bu kaliteli hizmetniz için
Çok çok çok çok aşırı ilgili firma kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. Metin2 sunucu grafik logo her türlü 7/24 destek başarılarınızın devamını dilerim hayırlı satışlar![]()
iyi bir firma
Hertürlü Desteği Sağlıyorlar Şimdiden Çok Memnun Kaldır Hayırlı Satışlar Dilerim![]()
kaliteli hizmet, hızlı destek1 numaralar..
Bulutmedya'ya teşekkürler 3aydır sorunsuz hizmet alıyorum hiç bir sıkıntı yok güvenilirdir.
Canlı destek konusunda çok çok iyiler herhangi bir sorununuz olduğunda bu bizi ilgilendirmez vs demeden ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar çok tşekkürler bulutmedya.org
Baya sağlam.
Kendileri işlerini iyi yapıyor kanalıma sponsor oldukları için çok teşekkür ediyorum kesinlikle BulutMedyayı öneriyorum![]()
Gece Sunucu aldım teslım ettıler aydın bey ve ekıbı gercekten ısınde uzman
HIZLI KALİTE GÜVEN SÜPER İNŞALLAH DEVAMINI ERDİRİRSİNİZ.
Aldıkları Paranın Hakkını Gerçekten Veriyolar Kendileri. Gerkli Desteği Arayarakda Vermiş Bulunmaktalar, Ayrıca Ödeme Onaylandıktan Sadece 30 Dakika Sonra Serveri Teslimde Ettiler. Sonuna Kadar Güvenilir Bir Bilişim Tavsiye Ederim
gercekten basarili bir bilisim destek super
Hepsinden allah razı olsun. Mükemmel bir işcilik yardım severlik şuan saat 03.47 benim sorunumla ilgileniyorlar. hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
ARKADAŞLAR HİÇ DÜŞÜNMEDEN METİN2 PVP SUNUCUSU ALABİLECEĞİNİZ TASARIM YÖNÜYLE ALTYAPI YÖNÜYLE SAĞLAM BİR BİLİŞİM OLUP CANLI DESTEK 7-24 AKTİF OLUP TİCKET AYNI ŞEKİLDE VE AYRİYETEN GECENİN 4.NDE SKYP'DEN YARINA RANDEVU VEREBİLEN TEK BİLİŞİM OLDUGUNA İNANIYORUM ALACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OYUNLAR DİLERİM.
Şuana kadar gördüğüm ve kullandığım en samimi hosting sanırım. Canlı destek özellikle![]()
COK İYİ BİR HİZMET KESİNLİKLE KULLANMANIZI TERCİH EDERİM COK MEMNUNUM
müşteri memnuniyeti ve destek sistemi için hiç birşeyden kaçınmıyor gayet güzel
Mükemmel bir ayrıntı. Başka bir sunucudan bişey alınmaz adama soru soruyorsun tersliyor bunlardan allah razı olsun. Skype olsun teamviever olsun her konuda yardımcı oldular birbirimize yakın olsak evime kadar gelip anlatacaklar.
BIRAKIN BAŞKA BİLİŞİMLERİ BEN HİÇ BİR SUNUCUDAN BU KADAR İYİMSERLİK, BU KADAR HIZLI VE SAĞLIKLI İLETİŞİM GÖRMEDİM
PİŞMAN OLMADIĞIM VE HAYIRLISIYLA OLMAYACAĞIM TEK BİLİŞİM.
Firmanın müşterileriyle konuşmaları ilgilenmeleri gayet iyi farklı files seçenekleriyle rahat şekilde isteklerinizi karşılayabiliyorsiparişi 1 saat içinde teslim almamda beni gerçekten şaşırttı herkese tavsiye ediyorum
![]()
İlgiliniz ve alakanız için çok teşekkür ederiz emeklerinize sağlık
Saolun cok Yardımcı Oldular bundan Sonra Tek Tecihimiz Bulut Medya Cok İlgililer Hepsine Ayrı ayrı Teşekkür Ederim
Gerçekten inanılmaz bir destek sağlıyorlar müşteri ayrımı diye birşey yok alacak arkadaşlara tavsiyem bence kaçırmayın verdiğiniz paraya karşılığını katı katına veren bir hizmet sağlıyorlar
TEŞEKKÜRLER BULUTMEDYA![]()
Ben Daha Önce Burayı Bilmiyordum.Burayla Çalıştıkdan Sonra Diğer Bilişimlerin Boş Olduğunu Gördüm.Her Türlü Destek Var.Serveri Verip Atmıyorlar Tavsiye Ederim
Öncelikle Selamun Aleykum, Uzun Zamandır Aradığım Bir Firmayı Sonunda Buldum 7 / 24 Teknik Destek Sağlıyorlar Başlarından Sağma Yapmıyorlar Filesleri Sorunsuz Konuşma Tarzları Düzgün Bir Firmada Arayacağınız Bütün Herşey BulutMedya'da Mevcut Yeni Server Açacak Arkadaşlara Şiddetle Tavsiye Ediyorum Filesleri Sorunsuzdur.
Dediğim Gibi Ne Kadar Teşekkür Etsem Gerçekten Azdır, En Ufak Bir Sorunla Bile Hemen İlgileniyorlar Diğer Bilişimlerin Gerek Konuşma Tarzı, Gerek Kendi Hatalarını Bizim Üstümüze Atması V.s Yüzünden Bir Çok Server Çöp Olmuştur Bunu Herkez Biliyor Ama BulutMedya'ile Çalışmaya Başladıkdan Sonra Gerçekten Aklımdaki Bütün Sorulara Cevap Bulmaya Çalıştılar Ve Buldularda, Emin Olun Hiçbir Sorun Yaşamazsınız Şiddetle Tavsiye Ediyorum !
Adamlar adamın dibi 7/24 hizmet veriyorlar fileslerde hiçbir sıkıntı yok sorunsuz tavsiye ediyorum.
Daha Sunucu Alalı 5 10 Dakika Oluyo Sürekli Aktifler Tickette Teşekkürler
Merhaba,2011 yılından beri bu forumun üyesiyim.Gemiş mesajlarıma baktığınız zaman hiçbir satış konusuna yorum yapmış değilimdir.Teslimat sadece 1 saat gecikti diye yanında promosyon olarak .net alan adını hediye ettiler.Böyle bilişimler zor bulunur değeri bilinmez.Çok büyük bir proje için kendileri ile çalışıyorum.Telefon ile aradığım zaman direk cevap alabiliyorum.
sorunsuz firma tarafından kurulmuş teslim edilmiştir yetkili arkadaşlar son derece saygılı ve cana yakın insanlar kesinlikle firmayı metin2 serverlere öneriyorum teşekkürler bulutmedya
çok yardımcı bir firma filesleri olsun herşeyi ile çok iyi
Gerçek ten iyi ve kaliteli işini yapan ve hertürlü yardımcı olan bir firma Tavsiye ediyorum
İyi Bir Firma Olarak Biliyorum
Bu firmadan sunucu alalı daha iki gün oldu , iki gündür benimle olan ilgi alakalarına hayranım güzel bir firma tavsiye ederim her files mevcut.
Gerçekten işini doğru düzgün yapan nadir firmalardandır. Server aldığınızda bir sorun yaşamassınız filesleri sorunsuz. Destekleri 7/24 her türlü konuda yardımcı oluyorlar. Gözünüz kapalı alabilirsiniz , parayı yatırın serveri alın keyfinize bakın![]()
en azından diğer firmalar gibi sahteci ve göz boyama yok tamamen samimi böyle firma forumda çok nadir 1 2 tane var yada yok zaten teşekkürler helal olsun.
Hayatımda gördüğüm en iyi desteği veren tek firma ! 7/24 boyunca gerek Telefon, gerek Skype, gerek Kendi websitelerinde canlı destek.. Her türlü isteklerinizi en güzel şekilde karşılıyorlar.. En güvenilir Firma arasında ! !![]()
İşini gayet severek yapan bir firma hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz
en dorusubu ucuza satarsanız çoluk çoçukla burda oynardursunuz gayet barılı fileslerde oldukça güzel hayırlı işler
Sektörde adını hızla duyuran işini doğru dürüst yapan sayabilceğim nadir firmalardandır.
Alıcak arkadaşlara tavsiye ederim.
İşini Düzenli Yapıp Emek Veren ve Yakında çoğu Firmalara Taş Çıkarabilecek Bir Firmadır Gözü Kapalı Alınız Uzman Tavsiyesi
Birçok firmadan kaliteli,güvenilir ve en önemlisi saygılı. Mesajlara zamanında cevap veriyor müşteriye ilgi süper zaten ona bir şey demiyorum. Teknik desteğe birçok firma ücret istiyor bu firma sizden kuruş beklemiyor. Ne zaman müsait olurlarsa size anında yardım ediyor ve sorununuz çözülene kadar pes etmiyor. Müşteriye bu kadar çok önem veren ilk defa böyle bir firma görüyorum. Diğer firmalar gibi paranıza bakmıyor... Dediğim gibi tamamen güvenilir. Kendilerine bu yolda kolaylık diliyorum. Umarım ki çok iyi yerlere gelirsiniz. Herşey için tekrardan teşekkür ediyorum. Kendinize iyi bakın. Sağlıcakla. Bu işlerde güvenilir firma ve insan bulmak zor... Teşekkürler...
Başarılı bir firma , sorunlarınıza yardımcı oluyor ve size sorun çıkarmıyor. Alacak arkadaşlar düşünmesin![]()
Bi adet sunucu alındı kesinlikle güvenilir bir firmadır destekleride oldukça iyi umarım böyle devam eder
İlgi ve alakanız en üst seviyede umuyoruzki böyle devam edeceksiniz
yaklaşımları çok iyi işlerini sağlam yapan bir firma güvenle alabilirsiniz canlı destek çok ilgileniyor müşterileriyle
Henüz çalışma fırsatım olmadı,ön görüşme olarak gayet prof. ve ilgili olduklarını belirtebilirim.
ilgi alakanız çok güzel arkadaşında dediği gibi umarım böyle devam edersiniz sonradan ilgisizlik vs sorunlar yaşanmaz umarım
Turkmmo forumunu bile bilmiyordum bugun bulutmedya sayesinde burayla tanıştım, 2 ay önce bulutmedya ile oyun sunucusu alışverişimiz oldu çok ilgililer gerek teknik destek gerek samimiyetleriyle bana göre bir numaralar.
Foruma yeni katılan bir firma adına iyi bir giriş yaptılar, kaliteli tanıtım ile dikkat çekiyorlar. Başarınız daim olsun inşallah
Hızlı cevap veren ve sorulardan bıkmayan bir firma öneririm![]()
sağlam bilişim güveninizi boşa çıkarmayan işini sağlam yapan güvenle alabilirsiniz
Skype'den görüştüğüm kadarıyla çok iyi, işinin ehli bir firma, çok beyefendiler. Başarınız daim olsun inşallah.
UMARIM BOYLE DEVAM EDERLER. DAHA İYİ YERLERE GELECEKLERİNDEN ŞÜPHEM YOK .( BOYLE DEVAM )
Bütün Müşterilerimize sonsuz teşekkürler

Son düzenleme:
- Konular
- 125
- Online süresi
- 2d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 134
- MmoLira
- 320
- DevLira
- 0
İlgi ve alakanız en üst seviyede umuyoruzki böyle devam edeceksiniz
- Konular
- 128
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1y 3mo
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 271
- MmoLira
- 161
- DevLira
- 0
Henüz çalışma fırsatım olmadı,ön görüşme olarak gayet prof. ve ilgili olduklarını belirtebilirim.
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ilgi alakanız çok güzel arkadaşında dediği gibi umarım böyle devam edersiniz sonradan ilgisizlik vs sorunlar yaşanmaz umarım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)