HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Firmaya lafım yok işde files yapan @Metin2seo sağlam yapamış ergenlerle uğraşmak zordur bilirim sürekli yazarlar edeblice yazdık söyledik ticket attik geri kapadık ticketi sorunu kendimiz çözdük filesi sağlam değildi kendimiz düzenledik devam ediyoruz sadece ticketlere cevap geç veriliyor hem diyim 10 gün sonra verildi sunucumuz stok olmaya bilir anladıkda bildirebilirler stok yok bekleyin deseler amenna ama onuda demediler![]()
Onur beyle iletişime geçtim. Gerekli işlemler için elimden geleni yapıcam.
Beyefendi siz hiç bir zaman kişilerin ağzına bakmayın. Bizde alıp almamanız bizim önemli değil benim adresim belli adım belli bizi gayet iyi biliyorlar.
Sizi Cok iyi bir bilişim biliyorum fakat bu bilişimlerden cok darbe yedim yani kazıklanmamak sorunsuz ve kısa bir zamanda sunuc almak istiyorum
Onur beyle iletişime geçtim. Gerekli işlemler için elimden geleni yapıcam.
Geç geç
))Sizi Cok iyi bir bilişim biliyorum fakat bu bilişimlerden cok darbe yedim yani kazıklanmamak sorunsuz ve kısa bir zamanda sunuc almak istiyorum
Bu arkadaş yorum yaptığı sürece konuya yazmıyorum isterseniz ticket atarak benimle iletişime geçebilirsiniz.
Anıl DERE
Atıcam Fakat geforse38 arkdasım bi msnni verirmisin biseler konusmak istiyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)