berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

FiberDizay Nasıl Bir Hosting?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kskerdal35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

isimlerinizi iletirseniz gerekli dökümanı çıkartıp detaylı bilgi veririz.

Bize daha ticket atmaktan acizsiniz bu konuda ben değil hiç bir firma destek sağlamaz.
atmadık mı sizsiniz aciz ozaman , filesinizi bizmi düzenliyeceğiz scripti bizmi gelip , filesinizi düzenleyeceğiz sizin sorunları düzelmeniz gerekmiyormu , bizim kabahatımız ne kim aciz acaba msnden cevap mı verdiniz ticketemi baktınız diğerlerigibi şikayet konusumu açtık gidip kküfür edip kötüledikmi domainimiz 15 gün sonra kayıt edildi bunuda diyin bakalım

Destekleri zayıf. Serverimizin şifresi değişmiş , 1 haftadan uzun zaman oldu mailler attım cevap yok.

M2-as.com hatırlarsanız kaç gün uğraşdık ben görevliyim sunucu sahibi değilim

Puty scriptiniz bozukdu oyun yeni filesinizde çogul şey hlen bozuk arka ağaçlar bazı öğretmenler daha sayayımmı

atmadık mı sizsiniz aciz ozaman , filesinizi bizmi düzenliyeceğiz scripti bizmi gelip , filesinizi düzenleyeceğiz sizin sorunları düzelmeniz gerekmiyormu , bizim kabahatımız ne kim aciz acaba msnden cevap mı verdiniz ticketemi baktınız diğerlerigibi şikayet konusumu açtık gidip kküfür edip kötüledikmi domainimiz 15 gün sonra kayıt edildi bunuda diyin bakalım

224 kişide sorun yok tek sende var ve sorumlusu biziz yorum yapmak istemiyorum. Onur Kara değilsiniz yazıyorsunuz. Sunucu sahibi bizimle muhattap olsun. Sen sorunum var diye gelmessen ben senin sunucuna bakmam.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri