HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
atmadık mı sizsiniz aciz ozaman , filesinizi bizmi düzenliyeceğiz scripti bizmi gelip , filesinizi düzenleyeceğiz sizin sorunları düzelmeniz gerekmiyormu , bizim kabahatımız ne kim aciz acaba msnden cevap mı verdiniz ticketemi baktınız diğerlerigibi şikayet konusumu açtık gidip kküfür edip kötüledikmi domainimiz 15 gün sonra kayıt edildi bunuda diyin bakalımisimlerinizi iletirseniz gerekli dökümanı çıkartıp detaylı bilgi veririz.
Bize daha ticket atmaktan acizsiniz bu konuda ben değil hiç bir firma destek sağlamaz.
Destekleri zayıf. Serverimizin şifresi değişmiş , 1 haftadan uzun zaman oldu mailler attım cevap yok.
M2-as.com hatırlarsanız kaç gün uğraşdık ben görevliyim sunucu sahibi değilim
Puty scriptiniz bozukdu oyun yeni filesinizde çogul şey hlen bozuk arka ağaçlar bazı öğretmenler daha sayayımmı
atmadık mı sizsiniz aciz ozaman , filesinizi bizmi düzenliyeceğiz scripti bizmi gelip , filesinizi düzenleyeceğiz sizin sorunları düzelmeniz gerekmiyormu , bizim kabahatımız ne kim aciz acaba msnden cevap mı verdiniz ticketemi baktınız diğerlerigibi şikayet konusumu açtık gidip kküfür edip kötüledikmi domainimiz 15 gün sonra kayıt edildi bunuda diyin bakalım
224 kişide sorun yok tek sende var ve sorumlusu biziz yorum yapmak istemiyorum. Onur Kara değilsiniz yazıyorsunuz. Sunucu sahibi bizimle muhattap olsun. Sen sorunum var diye gelmessen ben senin sunucuna bakmam.
224 kişide sorun yok tek sende var ve sorumlusu biziz yorum yapmak istemiyorum. Onur Kara değilsiniz yazıyorsunuz. Sunucu sahibi bizimle muhattap olsun. Sen sorunum var diye gelmessen ben senin sunucuna bakmam.
224 Kişimi
Güldürmeyin beni
))Siz de gülmeyin beyefendi.
Gece Gece Ne KULLANIYORSUNUZ !
sorunu söyleyim ticketlere bakabilirdiniz
ticket e bakacak kimse yoksa yardımcı olalım hem daha siz benim msn adresimi eklemediniz canlı destekdende yolladım istediğiHeus@Metin2.org adlı msn adresimi Sahte Msn Değil
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)