Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Aresko.NET Nasıl Bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Areskobilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Areskobilisim

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
42
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 3 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
39
MmoLira
33
DevLira
0
Ticaret - 100%
31   0   1

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Aresko.NET olarak bütün müşterilerimizi olumlu olumsuz bütün görüşlerini yorum atabilirler, iyi veya kötü fark etmez.

Teşekkürler.
Hayırlı satışlar. Gerçekten güzel özelliklere sahip

Hız ve destek harika

WDkM8N.png

ÇALIŞMAYA DEVAM EDERİZ

Önereceğim bir firma piyasadaki 2-3 firma ile çalıştım fakat en iyi ilgiyi burası veriyor insallah uzun süre birlikte çalışırız
X6dmd0.png

Merhabalar İlk Öncelikle Nasıl Bilirsinizde Konu Açma Gereği Duydum Size Cidden Yararı Olucağını Düşünüyorum Bir Çok Hosting Şirketiyle Server Açma Girişiminde Bulundum Ya Parayı Verdiğinizde Hiç Bir Destek Vermiyorlar Yada Paranızla Rezil Oluyorsunuz Açıkçası Filesler Desen Rezalet 7/24 Destek Yok Bir Çok Şey Varmış Gibi Gösteriyorlar Ama 4. Aresko.Net Geçtikden Sonra Cidden işinin Hakkını Verdiklerini Gördüm 7/24 Destek %100 Güven %100 Performans Yani Baya Köklü Bir Destekleri Ve Bir Çok Güzel Filesleri Var Yeni Fileslerde Getirmeye Devam Ediyorlar Bu Benim Fikrim Öbürlerine Karşılaştırırsam %100 Aresko Hosting Şirketi Geçer.

Not: Pişman Olmazsınız Uzun Süreli Bir Server Açıcaksanız En Büyük Tavsiyem
Tabikide Bu Benim Fikrim Ve Düşüncem Sizin Fikriniz Düşüncenizide Duymak İsterim

Eğer Diyorsanız Ben Server Açıcam Hosting Arıyorum Aresko.net'i Tercih Edin.
Alanında uzman ekipler tarafından yazılan filesleri olsun web tasarımları olsun

ilgi alakayı söylemiyorum bile ilker bey şirin hanım hem samimi hem ilgili ben denedim 1 daha olsa yine onları tercih ederim

bence kalite Aresko dan sorulur :)
Adam gibi adam bunlar yüzde yüz kalite. Kesinlikle tavsiye ediyorum aresko işini en iyi yapanlardan biri.
Efsane Ötesi.. %100 Destek 7/24 Çevrimiçi Olmasıyla Cidden Müthiş Bozulmaz İnşallah
Kaliteli Firmaya Benziyor En Kısa Süre İçerisinde Server Alıp Deneyeceğim Memnun Kalacağıma Eminim.
Sunucumu aresko bilişimden aldım uzun zamandır aresko bilişim ile beraberiz şuana kadar ne sorunla karşılaştıysam her 7/24 destek sağladılar bilişim olarak tek tavsiyem aresko bilişimdir ;)
Metin2 konusunda hizmetlerini takdir ediyorum fakat tiçketlere daha seri cevap verilse iyi olurdu.
sunucu konusunda gercekden ılgılıler ve hızlı bır kurulum yaptılar basarılarının devamını beklıyoruz.
Duydum ve geldim. Kesinlikle rakibi yok , Süper hizmet & Sorunsuz destek.
Sunucu aldım gayet iyi bir destekleri var kalite bi firma tavsiye ederim
Süper Bi Bilişim Herkese Öneriyom
İyi bir firma işini hakkıyla yapan bir firma tercih ederseniz pişman olacağınızı düşünmüyorum. Tavsiye ederim.
%85 tavsiye ediyorum. Yorumlar ve uzaktan gözlemlerime göre. Hayırlı satışlar.
Basarılı ılgılı bır fırma
Tecrübeli bir firma tavsiye ederim
Kesinlikle güven veren bir bilişim!
Aresko.net güvenilir firmadır 7/24 destek var bende areskodan aldım ve oldukca memnun kaldım :)
Güvenilir ve işinin ehli bir firma tebrik ediyorum.
Bende tel ile gorustum en kisa zamanda bende sv alacagim bakalim denicez diger bilisimler gibi hersey ayarli simdi al hemen start ver dediler oyun ici ozellikler vs vs ayarli dediler ama hep yalan cikti kaliteli bir bilisime benziyor sozunun arkasinda duran bir bilisim gibi bakalim en kisa zamanda bende sv alacagim
Müşterilere davranış ve iş yapma bakımından İlgili bir firma tavsiye ederim :)
İşinde cok profesyonel bi firma cok memnun kaldım , Firma cok iyi bir firma işini cok profesyonel yapıyor helal olsun cok memnunum
Kim Ne derse desin gerçekten süper bilisim 7/24 destekleri var metin2 filesleri süper. almayı düşünen kişilere tavsiye ederim çok sağlam bilisimdir. pişman olmazsınız
Muthis Gercekten Tavsiye Ederim %100 Destek Verdiler
skype canlı destek telefon destek sistemi her yerden ulabiliyorsun bi sorununa anında çözüp üretebiliyolar
ilgi alaka samimiyet çok iyi
en kısa sürede ofislerinide ziyaret edicem
herkese tavsiye ederim
KALİTE ARESKO'dan SORULUR
Çok güzel bi düşünce projenizi destekliyorum
aresko.net ile dün çalışmaya başladık , başarılarınızın devamını diliyorum. hayırlara vesile olur inşallah
ilgili ve kaliteli bir bilişim ..
gözlemlerime göre kaliteli bir firma
kaliteli ve ilgili bir bilişim.
Güvenli kaliteli hızlı sunucuları var gayet güzel davranıyorlar insanlara
Bu gün sunucuyu aldım teslimat 3 saat civarı sürdü sağolsunlar 7/24 online destek var tavsiye ediyorum.
Sunucuyu teslim aldık hayırlısı olsun bakalım hizmet şuana kadar gayet iyi.
görünüşe göre güzel bir firma almayı düşünüyorum yakın zamanda
Aresko yu önce knight pvpsi sanmıştım ve profiline bir bakayım dedim meyersem metin2 bilişimiymiş ve sonra dedim bir server alayım iyiki almışım tam istediğim tarzda ve güzel hizmet veriyorlar üstelik server kurulumlarıda çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor... İyikivarsın ARESKO

Son düzenleme:
İyi bir firma işini hakkıyla yapan bir firma tercih ederseniz pişman olacağınızı düşünmüyorum. Tavsiye ederim.

Tecrübeli bir firma tavsiye ederim

Kesinlikle güven veren bir bilişim!

İyi veya kötü tüm yorumlar için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri