noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Aresko.NET Nasıl Bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Areskobilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam teslimatım hala yapılmadı nezaman yapılacak

Bende şuan ilgisizlik görüyorum şehir değiştirmişti en son yetkili kişi fakat canlı destek veya diger skype kişilerine de ulaşılmıyor , şuan sw açık site admin girişini telefon onaylı yaptım onay kodu gelmiyor + site ye giriş yapılsada tema ve anasayfa indirme sayfası üyelik vs gibi zımbırtılar aktif değil saga sola boş sayfalara atıyor , aldıgım pakette sitede gozuken bosslar oyun içinde dahil değil maalesef daha oyunda zaman öldürebilsem bi çok cözülmesi gereken şeyi bulucagımı düsünüyorum fakat bunun için beta olarak açmam kişileri bana yardım etmeye davet etmem gerekiyor fakat işlemlerim halledilmiyor henüz görüldü alıp duruyorum yazdıgımda ,kişiye fazla iş birikmiş oldugunu düşünüyorum ama art niyetli oldugunu sanmıyorum firmanın ferah zamanda güzel ilgilendikleride oldu da şimdi niye böyle oluyor bilgim yok herkes için kötü zaman anlaşılan

Bende 3 gün önce parayı yatırdım. Whats App da konuştuğumuz kadarıyla 3 gündür ciddi sıkıntılar çekip 3 gündür uyumadığını söyledi. En azından ne zaman yapacağını söylesede hergün öylece beklemesek yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri