Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Bot Oyuncu Sistemi

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elinize saglik mob mantiginda calismasini ve ekstra olarak pve yani sira pvp dengesi cok mantikli olmus harika gozukuyor guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle iyi gelistirmeler :)
Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.

1. sorunuzun cevabı: Skor hesaplaması gibi konular için ve otomatik konuşma için.

2. sorunuz ise oyuncu sayısı genel oyun için yazmıştım, mantıken aynı haritada olay işleyişi ile ilgili tek alanda o kadar oyuncuyu kaldırması için yazılımın haricinde donanımsal olarak mantıken farklı işlemcilere yönelmelisiniz, bu gerçek oyuncu değildir gerçek oyuncuyu simüle eder, tabi bahsettiğimiz gibi her ne kadar simüle davranışı olsa da tek alana göndermemelisiniz o kadar miktarı.

3. sorunuz görece saçma olmuş :) sanırım birden fazla proje ile ve versiyon testlerini ayrı ayrı kurmadınız daha önce.

Başarılar dilerim..
3. sorunuz görece saçma olmuş :) sanırım birden fazla proje ile ve versiyon testlerini ayrı ayrı kurmadınız daha önce.-> yok hocam kurmadım sağolun @HarunKocer ile beraber aydınlattınız feyizlendik ilk defa böyle bir şey görünce tabi kafada soru işaretleri oluşuyor nasıl yapıldığına istinaden

3. sorunuz görece saçma olmuş :) sanırım birden fazla proje ile ve versiyon testlerini ayrı ayrı kurmadınız daha önce.-> yok hocam kurmadım sağolun @HarunKocer ile beraber aydınlattınız feyizlendik ilk defa böyle bir şey görünce tabi kafada soru işaretleri oluşuyor nasıl yapıldığına istinaden
Tabii ki soru sorabilirsin; ancak kesin bir dille yazılmış eleştiriler bazen yanlış anlaşılabiliyor. Eleştiri olması sorun değil, aksine faydalı olabilir. Sadece üslup biraz sert gelmiş olabilir, ben de o şekilde algıladım. Eğer ben de sert bir şekilde cevap verdiysem kusura bakma.
Dosya aktarımı konusunda biliyorsun ki GitHub kullanılabiliyor; fakat iki farklı proje veya farklı bir dosya olunca durum biraz değişiyor. Şu anda birkaç farklı oyunda çeşitli denemeler yapıyoruz ve biz de sonuçlarını merak ediyoruz.
İlgin için ayrıca teşekkür ederim.

Eline saglik

Ayrıca OpenAI, Grok ve Claude’un sinerjik gücünü entegre eden bir multi agent ai koalisyonu ile her aksiyon optimize ediliyor. -> kodu bunlarla yazdık mı demek bu

5k’dan 100k’a kadar bot oyuncu skalasında bile sunucu performansına minimal yük bindirir. -> Atadığın state ile alakalı normal oyuncuya benzetmek istiyorsan 100k tek core da yapman mümkün değil

Video, sistemin eski versiyonlarına aittir->Aşağıdaki görüntü yüklediğin videodan eski versiyonunu video çekmek için mi eski versiyonunu kurdun
Ekli dosyayı görüntüle 169436
Kanka sen neden her konuda baltalayıcı mesajlar yazıyorsun? :D Kendin ana karnında code author olarak falan doğdun sanırım. Seni geçen Ortak CH konusunda da gördüm, "Bunu mantıkla yapamayan bu işlerle uğraşmasın" gibi cümleler :D Sen metin2 oyununun baş geliştiricilerindensin herhalde, böyle herkese üstten baka baka yorum yaptığına göre. Ayrıca yapay zekayı kullanmak, bilgisizlik değil aksine akıllılıktır. Senin arkantos2 site/landing'ine göre çok daha kaliteli çalışıyor yapay zeka. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri