- Konular
- 5
- Online süresi
- 17585s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 32
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 164
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bahsettiğin botu da indirip inceledim. benim yazdırmış olduğum yapayzeka botu takır takır metin kesiyor neura bot ise taş algılamakta zorlanıyor ekranın ortasında bekliyor karakter"Forum Tanıtım Metni:"
yapıştırırken bunu silseydin bari
NEURABOT un guisini değiştirip sunmuşsun gibi geldi bana
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Online süresi
- 17585s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 32
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 164
- DevLira
- 0
teşekkürler deneyeceğim <3daha sağlam algoritma yap. tetikleyici görseller ekleyerek sağlamlaştır. mesela hp barını görmezse hedefe tıklama yapsın görürse tıklama yapmasın. can barındaki soru işaretleriyle karakterin takılıp takılmadığını kontrol ettir. hayal gücünü kullan kısaca.
- Konular
- 26
- Online süresi
- 9g 4149s
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 1,600
- DevLira
- 0
Ben sadece ona çok benzediğinden bahsettim o botla bir alakam yok çok kısa kendi sunucumda denemiştim kısa sürede düzgün çalışmıştıBahsettiğin botu da indirip inceledim. benim yazdırmış olduğum yapayzeka botu takır takır metin kesiyor neuro bot ise taş algılamakta zorlanıyor ekranın ortasında bekliyor karakter![]()
@Izzet Elci dediği gibi algoritmana mantık çerçevesinde ekstra koşullar ekleyerek daha stabil çalışmasını sağlayabilirsin mesela İzzet örnek olarak hp barına bak dedi belki eşya toplamasına bakabilirsin eşya toplamadan yeni metine geçmesin gibi onu da deneye deneye en iyi çalışacak versiyona getirebilirsin, iyi çalışmalar
- Konular
- 5
- Online süresi
- 17585s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 32
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 164
- DevLira
- 0
muhtemelen yarın botu açık kaynak kodlu paylaşacağım yolov8 ile eğittiğim dosya da dahil geliştirmemde yardımcı olursunuz. dayanmıyor hem gemini hem cloude süre sınırı geliyor sürekli her istediğimi yaptıramıyorum :/Ben sadece ona çok benzediğinden bahsettim o botla bir alakam yok çok kısa kendi sunucumda denemiştim kısa sürede düzgün çalışmıştı
@Izzet Elci dediği gibi algoritmana mantık çerçevesinde ekstra koşullar ekleyerek daha stabil çalışmasını sağlayabilirsin mesela İzzet örnek olarak hp barına bak dedi belki eşya toplamasına bakabilirsin eşya toplamadan yeni metine geçmesin gibi onu da deneye deneye en iyi çalışacak versiyona getirebilirsin, iyi çalışmalar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)