Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kernel Düzeyinde Mouse ve YOLOv8 AI Farm Bot Projem

cpu100

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
17585s
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
Başarım Puanı
32
TM Yaşı
5 Yıl 1 Ay 26 Gün
MmoLira
164
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Pikselleri Değil, Taşları Tanıyan Bot! (Yapay Zeka Destekli Metin2 Otomasyonu)

Forum Tanıtım Metni:

Selamlar dostlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım, görüntü işleme ve yapay zeka (AI) tabanlı Metin2 Farm Botu projemin detaylarını sizlerle paylaşmak istedim. Bot henüz geliştirme aşamasında (Beta), tamamen hazır olduğunda açık kaynak formatında paylaşmayı planlıyorum.
Bu botun piyasadaki "pixel" botlarından en büyük farkı, oyun dosyalarına müdahale etmemesi ve ekrandaki nesneleri bir insan gibi "görerek" algılamasıdır.

Projenin Öne Çıkan Özellikleri:

• 🧠 YOLOv8 Yapay Zeka Beyni: Kendi eğittiğim veri seti (dataset) sayesinde metin taşlarını her türlü ışıkta, açıda ve mesafede %99 doğrulukla tanıyor.
  • 🖱️ Anti-Işınlanma (Smooth Mouse): Fare imleci hedefe ışınlanmaz. Gerçek bir insan eli gibi kavisli ve ivmeli (Ease-Out) hareket ederek taşa kayar. Anti-hile sistemleri için en güvenli yöntemdir.
  • 🖥️ Pencere Yakalama Modu: Tüm ekranı değil, sadece seçtiğiniz oyun penceresini (Rubinum vb.) izler. Oyun penceresi ekranın neresinde olursa olsun odağını kaybetmez.
  • 🛡️ Merkez Ölü Bölge (Deadzone): Karakterin tam altındaki (zaten kesilmekte olan) taşı yoksayar, böylece bot kendi döngüsüne sıkışmaz ve her zaman yeni hedeflere yönelir.
  • ⚔️ Skill & At Otomasyonu: Belirlediğiniz sürelerde otomatik olarak attan iner (CTRL+G), skillerini basar ve tekrar ata biner.
  • 💰 Akıllı Ganimet: Taş kırıldığı anı AI ile anlar ve anında Z tuşuyla loot yapar.
  • 🎛️ Modern Kontrol Paneli: CustomTkinter ile hazırlanmış, kullanımı kolay karanlık tema arayüz.

Geliştirici Notu & Önerileriniz:

Ancak projeyi herkesle paylaşmadan önce sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
Şuan için captch bulunmayan serverlerde sorunsuz çalışıyor. (Rubinum, Origins vb.)
Sizce başka neler eklemeliyim? * "Şu özellik de olsa tadından yenmez" dediğiniz neler var?

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu durumu GPU ya geçirerek çözmüştüm dediğin gibi yine de çok teşekkürler fakat sürekli her taşa tıklama yapıyor tıkaldığı taşı kesmeyi bitirmeden yeni taşa tıklıyor bir süre sonra. bunu da çözersem tadından yenmeyecek :D
daha sağlam algoritma yap. tetikleyici görseller ekleyerek sağlamlaştır. mesela hp barını görmezse hedefe tıklama yapsın görürse tıklama yapmasın. can barındaki soru işaretleriyle karakterin takılıp takılmadığını kontrol ettir. hayal gücünü kullan kısaca.
eline sağlık güzel proje

yapay zeka tavasına herkes ekmek banıyor

"Forum Tanıtım Metni:"

yapıştırırken bunu silseydin bari

NEURABOT un guisini değiştirip sunmuşsun gibi geldi bana

"Forum Tanıtım Metni:"

yapıştırırken bunu silseydin bari

NEURABOT un guisini değiştirip sunmuşsun gibi geldi bana
Yapayzeka ile yapılan işlemler hemen hemen aynı yolla ortaya çıkıyor yolov8 ile yapılan botlarda mantık aynı, botu eğit ve ardından kullandığın yapayzekaya eğittiğin yolov8 dosyasını çalıştıracak bir .py kodu yaz. Nesnelere tıklamasını söyle gerisini kendisi yapıyor. ilk denememde CPU yu elime alıyordum :D ki bence bu tarz botlar yayılmalı parayla binlerce liraya bot almaktan ve üzerine banlanmaktansa free yapılan botları geliştirip bu işi ticarete dökenlerin elinden alabiliriz <3 Bu arada bir çok botun referans olarak kdolarını tarattım çoğu eski ve deneyimlerimi tatmin etmedi.
ha bu arada yapayzekaya forum metni yaz botu özetle dedim orayı da kopyalamışım :/

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri