Kardeşim aptal değilim anlıyorum benim sana ürünü yapabilmem için. Bana görsel lazım eğer görseli ben bulamam temin edemem diyorsan ozaman iadelik de bir durum yok çünkü ben sana yapmam etmem demiyorum senin ulaşamayacağın birşeye ben nasıl erişeyim ulaşayım uzatmayalım artık adminimiz karar versin ben görsel olacağı taktirde yapacağımı söylüyorum sende görsel iletemem diyorsun hepsi bu
Boss çıktığında ss istemiştim zaten zalim bilmem ne diye konuşmanın devamını düzgün at mobilim dc giremiyorum atmadım
Ekli dosyayı görüntüle 148074sen bana fotograf lazım dedin mi? sen bana neden cevap veriyorsun sürekli sana her şeyi anlattım ne konuştuğunu bilmiyorsun ortamı geriyorsun bir de 5 dakikada yapacağım dedin bana elimde hazır dedin ben yazılım bilsem zaten sana neden ihtiyacım olsun ben scripti nasıl yaptığını bilmiyorum ne kullanıldığını bilmiyorum sen yapacağım dedin yapamadın olay bundan ibaret sonradan bu olmadan yapılmaz dedin yapamıyorsun demek oluyor burada paramı iade etmen gerekiyor ama hala senin yapman gereken şeyi benden istiyorsun hadi onu da geçtim benden de iste bunu ben yapayım ama sana anlatıyorum yapamayacağımı hala sen yapamıyorsun senin suçun diyorsun ama atladığın konu bana 5 dakikada yapıyorum diyen sendin fotograf ekleyeceğim ama bunları sen yapacaksın diye yazdın mı ? bana bunu söyle senin yapman gerekenler var dedin mi işi almadan sadece bunu açıkla burda
sen bana burada
burada haksız sensin çünkü anlamadığın konu burada başlıyor sen normal olarak satıcısın ve ürünü sana ilettim benden detay olmadan o çok basit yaparım ben dedin en basiti o dedin ve işi kabul ettin ve yaptım diye ss attın sonra ben sana parayı attım ben sana özellikle belirttim doğanay bunun zor olduğunu söylüyor hayır en basiti o çiçeğim dedin sen yaptım diye aldın parayı eşşeklik bende sana aracılar vasıtası ile güvendim attım parayı eşşeklik ben de çalıştığına dair video almadım burada yaptığın tüm saçmalıkların dozu cidden çok fazla admin sorsun biz cevaplayalım sen yine anlamıyorsun kaç defa söyledim sana bana konuşma çünkü seninle çözemiyoruz zaten ya iade yapacaksın yada programı yapacaksın işin başında çok basit diye üst perdeden konuşuyorsun şu an kendini dilenci gibi acındırma burada zavallı gibi göstermeye çalışma çünkü olayın başını kesip admine öyle iletiyorsun parayı almadan önce ki konuşmaları sen de at ben de atayım admine OLAYIN İLK KONUŞMALARI GÖSTERSENE. Satacağın ürünü nasıl pazarladığını göster sattıktan sonra ona uranyum lazım diyorsun öyle çalışmıyorBoss çıktığında ss istemiştim zaten zalim bilmem ne diye konuşmanın devamını düzgün at mobilim dc giremiyorum atmadım

Her iki tarafında konuşmalarını detaylıca inceledim ve okudum. Konuşmaları incelediğimde ise iki tarafında ihmalleri olduğunu görüyorum bunlar; Satın alan kişinin detay vermemesi, bildirmemesi gibi vb.
Satıcının ise yapacağı sistemin detaylarını öğrenmeden işi kabul etmesi gibi. Bu sebeple her iki tarafında kendince kusurları var. Bu duruma açıklığa kavuşturmak için bir kaç öneride bulunacağım iki tarafa da; Çözüm olarak:
@Resul Çıtak boss'un çıktığı mapte video kaydı alarak bu videodan boss'un ekran görüntülerini almayı dener misiniz. Eğer yine başarısız oluyorsanız herhangi bir pvp serverdan dener misiniz.
@Bekir Can Yorulmaz siz de bir pvp serverde boss'a ulaşmayı dener misiniz, veya YouTube üzerinde yüklenmiş 4K içerikli videolar bulunuyor buradan temin etmeyi dener misiniz.
Lütfen her iki tarafta elinden geldiğince bu önerileri uygulamayı çalışsın ve ortak yol bulunsun. Her iki tarafta birbirinden bir şeyler beklemek yerine kendileri neler yapabiliyor görelim. Yukarıda belirttiğim gibi tek taraf değil, her iki tarafında ufak hataları var ve bunu artık çözüme kavuşturulması gerekiyor. Farklı tartışmalara girmek yerine bildirmiş olduğum önerilerin uygulanmasını rica ediyorum.
Satıcının ise yapacağı sistemin detaylarını öğrenmeden işi kabul etmesi gibi. Bu sebeple her iki tarafında kendince kusurları var. Bu duruma açıklığa kavuşturmak için bir kaç öneride bulunacağım iki tarafa da; Çözüm olarak:
@Resul Çıtak boss'un çıktığı mapte video kaydı alarak bu videodan boss'un ekran görüntülerini almayı dener misiniz. Eğer yine başarısız oluyorsanız herhangi bir pvp serverdan dener misiniz.
@Bekir Can Yorulmaz siz de bir pvp serverde boss'a ulaşmayı dener misiniz, veya YouTube üzerinde yüklenmiş 4K içerikli videolar bulunuyor buradan temin etmeyi dener misiniz.
Lütfen her iki tarafta elinden geldiğince bu önerileri uygulamayı çalışsın ve ortak yol bulunsun. Her iki tarafta birbirinden bir şeyler beklemek yerine kendileri neler yapabiliyor görelim. Yukarıda belirttiğim gibi tek taraf değil, her iki tarafında ufak hataları var ve bunu artık çözüme kavuşturulması gerekiyor. Farklı tartışmalara girmek yerine bildirmiş olduğum önerilerin uygulanmasını rica ediyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)