kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Can yorulmazdan şikayetçiyim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Resul Çıtak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ben bu arkadaşa ss veya herhangi video temin edemem çünkü bu benim sorunum değil arkadaşın sorunu bunu kabul ederken ben ona söyledim zor olduğunu da söyledim ve her hangi bir ekstra çıkartmadım isteğim çok basit ve sade bir şekilde yazdım şu an ben arkadaşa bir şey teslim edemem
Senin teslim edemediğin erişemediğin birşey ozaman bana yap diyemezsin, gelipte dolandırdı diyemezsin sana bi bot verdim sen seçtiğin istediğin canavara vurmasını istediğini belirttin bende dedim ki bunun için oyun içi görüntülere ihtiyacım var sende dedin ben erişemem beni ilgilendirmez senin erişemediğin bir şeye ben de erişemem dolaylı olarak bu dolandırma olmuyor sen işi yokuşa sürmüş oluyorsun.

@Bekir Can Yorulmaz konuşmalarınızın bulunduğu videoyu izledim ve bir çok görseli reddetmişsiniz, cadı slotu içinde aynı şeyler yaşanmış. Tam olarak kaç tane görsel kaç tane açıdan olacak bunu bir kararlaştırın?

@Bekir Can Yorulmaz konuşmalarınızın bulunduğu videoyu izledim ve bir çok görseli reddetmişsiniz, cadı slotu içinde aynı şeyler yaşanmış. Tam olarak kaç tane görsel kaç tane açıdan olacak bunu bir kararlaştırın?
tüm konuşmalarımıza bakarsanız başta görüntü veya herhangi bir şey istemedi benden ben bu arkadaş sonradan çıktı bu olay çıktıktan sonra da yardım etmeye çalıştım ama şöyle bir şey var bana yaptım dedi programı atmadan parayı aldı sonra programı attı çalışmıyor program
bu dolandırıcı yöntemi değil mi parayı yaptım diye alması burada art niyet var arkadaşa yazdım ben her şeyi başta eksik bilgisi yok arkadaşın istediklerim yazı olarak basit ( zula savaş reisine çıktığında skill atacak ) bunun kod tarafının zor olduğunuda yazdım başkaları zor yapamam dedi aynı şeyleri yazdım onlarada.

Son düzenleme:
1751545071038.png

1751545241359.png
1751545333738.png

bu arkadaş dolandırıcı 1 tane resim istemiyor istediği resmi attım ortak arkadaşım ile konuşmaları bunlar çok fazla insan bu şekilde mağdur ediyor böyle bir insan olduğunu bilsek zaten yaklaşmazdık bir de forumdan da tanışsa insanları dc'ye çağırıyor forumdan herhangi bir ticaret yapmıyor.

buradan şikayetlere de sinir oluyor çünkü burası onun para kaynağı anladığım kadarıyla insanlara erişimi buradan sağlıyor.

1751545731790.png

insanlara yalan söylemeye de devam ediyor ben resim atarım demedim hiç bir zaman :) konuşmayı bana atmayacağını düşündü galiba manipüle etmeye çalışıyor

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri