Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Gameforge sunucusunu. Olduğu için çalışan bot ise pixel tabanlı yolov8 ile eğitmek gerekşyor yada birebir oyun içi görüntüsü olmadan ben destek olmak istiyorum arkadaş iade için diretiyor ama ortada dolandırılma konusunu yoktur botu o şekil özelleştirmek için o yönteme ihtiyaç var teşekkürler
Şikayetçi, mesajı yanıtlamadığından dolayı konu kapatılıp çözülenlere taşınmıştır.@Resul Çıtak ekran görüntüsü ya da video kaydı alabildiniz mi? Yanıtınızı bekliyorum.
Eğer sorunu devam ediyor ise, özel mesaj göndererek tekrar aktifleştirebilir.
ben bu arkadaşa ss veya herhangi video temin edemem çünkü bu benim sorunum değil arkadaşın sorunu bunu kabul ederken ben ona söyledim zor olduğunu da söyledim ve her hangi bir ekstra çıkartmadım isteğim çok basit ve sade bir şekilde yazdım şu an ben arkadaşa bir şey teslim edememHer iki tarafında konuşmalarını detaylıca inceledim ve okudum. Konuşmaları incelediğimde ise iki tarafında ihmalleri olduğunu görüyorum bunlar; Satın alan kişinin detay vermemesi, bildirmemesi gibi vb.
Satıcının ise yapacağı sistemin detaylarını öğrenmeden işi kabul etmesi gibi. Bu sebeple her iki tarafında kendince kusurları var. Bu duruma açıklığa kavuşturmak için bir kaç öneride bulunacağım iki tarafa da; Çözüm olarak:
@Resul Çıtak boss'un çıktığı mapte video kaydı alarak bu videodan boss'un ekran görüntülerini almayı dener misiniz. Eğer yine başarısız oluyorsanız herhangi bir pvp serverdan dener misiniz.
@Bekir Can Yorulmaz siz de bir pvp serverde boss'a ulaşmayı dener misiniz, veya YouTube üzerinde yüklenmiş 4K içerikli videolar bulunuyor buradan temin etmeyi dener misiniz.
Lütfen her iki tarafta elinden geldiğince bu önerileri uygulamayı çalışsın ve ortak yol bulunsun. Her iki tarafta birbirinden bir şeyler beklemek yerine kendileri neler yapabiliyor görelim. Yukarıda belirttiğim gibi tek taraf değil, her iki tarafında ufak hataları var ve bunu artık çözüme kavuşturulması gerekiyor. Farklı tartışmalara girmek yerine bildirmiş olduğum önerilerin uygulanmasını rica ediyorum.
işim gücüm yok ben bununla mı uğraşacağım para verdiğim bir şey için neden çalışıyorum ? denedim zaten ss attım video kaydı attım zaten olmadığını bildirdi banaben bu arkadaşa ss veya herhangi video temin edemem çünkü bu benim sorunum değil arkadaşın sorunu bunu kabul ederken ben ona söyledim zor olduğunu da söyledim ve her hangi bir ekstra çıkartmadım isteğim çok basit ve sade bir şekilde yazdım şu an ben arkadaşa bir şey teslim edemem
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)