Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arkadaşın istediği resimleri ben temin etmek isterim tabi ki de ben gıcıklık olsun diye bunu yapmıyorum ama istediğim boss'un oyunda kalma süresi 1 veya 2 saniye orda bulunan karakterlerin sayısı 25 veya 30 3 tanesi beceri vursa ölüyor bir de sabit bir yerde çıkmıyor arkadaşa video olarak vereyim dedim o da olmaz dedi ben yapamayacağım bir şeyi nasıl yapayım bizim sorunumuz bur da başlıyor arkadaş yaparım dedi parayı aldı şimdi olmuyor resim ver diyor bana ben bunun için çaba gösterdim ama yapamadım pvp serverlerden temin etmeyi denedim ama bulamadım arkadaşa yardım etmek zorunda değilim ama bur da ben bunu arkadaş bana başta söylese ben sana bu ss leri veremem diye söylerdim çünkü bu yazılımı isteme amacım bu normal oyuncu olarak 6 7 denemede 1 kere bossa saldırıyorum çünkü göremiyorum.Yazılan mesajları ve tartışmaları tek tek okuyarak değerlendirdim. İki taraf içinde tek bir soru yöneltmek istiyorum. Lütfen ayrı ayrı cevaplayınız, buna göre şikayet konusunun gidişatını belirleyeceğiz.
@Resul Çıtak Kişi görsel iletildiği takdirde istediğinizi sağlayabileceğini söylüyor, neden kişiye görseli iletmiyorsunuz?
@Bekir Can Yorulmaz bu görseli siz internet temin edemiyor musunuz?
Burada iki tarafta neden iletmiyor, ya da temin edemiyor onu öğrenmek istiyorum.
senin bu şekilde yapmayacağın bir şeyi benden yap demen garip değil mi ? sana imkansız olan şey nasıl bana mümkün olsun senin o boss dediğin alanda benim hesabım yok. yapılmayan birşeyi gelipte arkadaş dolandırdı diyemezsin ozaman . sen ilet ki bende yapayım ben yapmam demiyorum teşekkürler artık admin son buldurur şikayetiarkadaşın istediği resimleri ben temin etmek isterim tabi ki de ben gıcıklık olsun diye bunu yapmıyorum ama istediğim boss'un oyunda kalma süresi 1 veya 2 saniye orda bulunan karakterlerin sayısı 25 veya 30 3 tanesi beceri vursa ölüyor bir de sabit bir yerde çıkmıyor arkadaşa video olarak vereyim dedim o da olmaz dedi ben yapamayacağım bir şeyi nasıl yapayım bizim sorunumuz bur da başlıyor arkadaş yaparım dedi parayı aldı şimdi olmuyor resim ver diyor bana ben bunun için çaba gösterdim ama yapamadım pvp serverlerden temin etmeyi denedim ama bulamadım arkadaşa yardım etmek zorunda değilim ama bur da ben bunu arkadaş bana başta söylese ben sana bu ss leri veremem diye söylerdim çünkü bu yazılımı isteme amacım bu normal oyuncu olarak 6 7 denemede 1 kere bossa saldırıyorum çünkü göremiyorum.
sen bana fotograf lazım dedin mi? sen bana neden cevap veriyorsun sürekli sana her şeyi anlattım ne konuştuğunu bilmiyorsun ortamı geriyorsun bir de 5 dakikada yapacağım dedin bana elimde hazır dedin ben yazılım bilsem zaten sana neden ihtiyacım olsun ben scripti nasıl yaptığını bilmiyorum ne kullanıldığını bilmiyorum sen yapacağım dedin yapamadın olay bundan ibaret sonradan bu olmadan yapılmaz dedin yapamıyorsun demek oluyor burada paramı iade etmen gerekiyor ama hala senin yapman gereken şeyi benden istiyorsun hadi onu da geçtim benden de iste bunu ben yapayım ama sana anlatıyorum yapamayacağımı hala sen yapamıyorsun senin suçun diyorsun ama atladığın konu bana 5 dakikada yapıyorum diyen sendin fotograf ekleyeceğim ama bunları sen yapacaksın diye yazdın mı ? bana bunu söyle senin yapman gerekenler var dedin mi işi almadan sadece bunu açıkla burdasenin bu şekilde yapmayacağın bir şeyi benden yap demen garip değil mi ? sana imkansız olan şey nasıl bana mümkün olsun senin o boss dediğin alanda benim hesabım yok. yapılmayan birşeyi gelipte arkadaş dolandırdı diyemezsin ozaman . sen ilet ki bende yapayım ben yapmam demiyorum teşekkürler artık admin son buldurur şikayeti
Mesajlarımı dikkatli tekrar oku bence bana hakaret kısımlarından başlayarak tekrar oku son nokta bana gereken görseli iletmediğin sürece botu sana yapamam onun harici gelip bana dolandırıldım diyemezsin sana bir adet bot ilettim senin istediğim mob a vurması için özelleştirmem için bana o mobun resmi lazım geri kalanı artık admine bırakıyorum bensen bana fotograf lazım dedin mi? sen bana neden cevap veriyorsun sürekli sana her şeyi anlattım ne konuştuğunu bilmiyorsun ortamı geriyorsun bir de 5 dakikada yapacağım dedin bana elimde hazır dedin ben yazılım bilsem zaten sana neden ihtiyacım olsun ben scripti nasıl yaptığını bilmiyorum ne kullanıldığını bilmiyorum sen yapacağım dedin yapamadın olay bundan ibaret sonradan bu olmadan yapılmaz dedin yapamıyorsun demek oluyor burada paramı iade etmen gerekiyor ama hala senin yapman gereken şeyi benden istiyorsun hadi onu da geçtim benden de iste bunu ben yapayım ama sana anlatıyorum yapamayacağımı hala sen yapamıyorsun senin suçun diyorsun ama atladığın konu bana 5 dakikada yapıyorum diyen sendin fotograf ekleyeceğim ama bunları sen yapacaksın diye yazdın mı ? bana bunu söyle senin yapman gerekenler var dedin mi işi almadan sadece bunu açıkla burda
sen bana parayı aldıktan sonra yazdıklarına bakma parayı almadan önce yazdıklarına baksana bana artist artist konuşma yazdıklarına bak parayı alana kadar o basit parayı aldıktan sonra imkansız ben yapamam mı oluyor ?Mesajlarımı dikkatli tekrar oku bence bana hakaret kısımlarından başlayarak tekrar oku son nokta bana gereken görseli iletmediğin sürece botu sana yapamam onun harici gelip bana dolandırıldım diyemezsin sana bir adet bot ilettim senin istediğim mob a vurması için özelleştirmem için bana o mobun resmi lazım geri kalanı artık admine bırakıyorum ben
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)