farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Can yorulmazdan şikayetçiyim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Resul Çıtak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Son kez yazıyorum benimle doğru komuş ben sana program ilettim sen her canavara vuruyor benim istediğim x canavara vursun dedin bu 1 2. Si bende tamam vursun öyle istiyorsan vurmasını istediğin canavarın resmini oyun içi iletirsen bana 3-4 adet yapabileceğimi
Söylüyorum bende mi sorun sendemi

Son kez yazıyorum benimle doğru komuş ben sana program ilettim sen her canavara vuruyor benim istediğim x canavara vursun dedin bu 1 2. Si bende tamam vursun öyle istiyorsan vurmasını istediğin canavarın resmini oyun içi iletirsen bana 3-4 adet yapabileceğimi
1750778310460.png

Senin için kırmızıyla çizdim etrafını bu ilk konuşmalarımızın ss'i ben sana başta söyledim 1 slot sadece 1 canavar ve en baştan beri böyleydi tek canavar tek canavar görüyorsun demi tek canavar 1 canavar ZULA SAVAŞ REİSİ büyük yazıyorum sana tek canvar olduğunu bunu sonradan eklemişim gibi davranıyorsun hala ( One boss ) anlıyor musun arapça yazayım mı bu sana ilk mesajım tekrar tekrar yazıyorum ki algıla diye algılayamıyorsun sen çünkü

Tamam kardeşim bende sana diyorum ki söylediğin mob istediğin canavar ne ise bana oyun içi görselini iletebilirsen yaparım yapmadığım birşey olsa evet iade sağlarım ama ayapamam vs demiyorum ne istiyorsan görsel ilet yapalım

yazma zaten admini bekleyelim çözemiyoruz zaten seninle yoksa neden bur da böyle bir şikayet açayım.

Tamam kardeşim bende sana diyorum ki söylediğin mob istediğin canavar ne ise bana oyun içi görselini iletebilirsen yaparım yapmadığım birşey olsa evet iade sağlarım ama ayapamam vs demiyorum ne istiyorsan görsel ilet yapalım
dönüp dolaşım ss istiyor :) şaka gibi kardeş kusura bakma senin yaptığın programda ben sana destek çıkamadım valla kusura bakma :) sen benden daha iyilerine layıksın cidden ben vasıfsız biriyim senin ortağın olamam :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri