HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Müşteri pixel bot talebiyle geldi. Kişinin isteği üzerine sistem teslim edildi. Daha sonra müşteri botta ek geliştirmeler istedi (sadece belli boss'a saldırılması gibi), bunları da ek ücret talep etmeden yapacağımı söyledim fakat bot pixel üzerine çalıştığı için bossların ekran görüntüsü gerekmekteydi. Müşteriye bu durumu iletip saldırılacak boss için ekran görüntüleri istedim fakat müşteri bunları iletmeyeceğini söyledi. Ben de bu şekilde bot'u geliştiremeyeceğimi kendisine ilettim.
Başta tarafıma 2-3 adet görsel iletildi, fakat bu görseller sistemin oluşturulması için yeterli değildi. Bu durumu açık şekilde kendisine ilettim ve özellikle oyun içinden alınmış, sistemin işleyişine dair net görsellerin gönderilmesi gerektiğini belirttim.
Kendisi ise daha fazla görsel göndermeyeceğini tekrar söyledi. Görsel olmadan sistemin teslimi mümkün olmadığından, ek herhangi bir dosya teslimi gerçekleştirilmedi. İlk iletilen versiyon üzerine geliştirilmesi yapılması gerektiği ve müşteri gerekli materyali sağlamadığı için müşteride rahatsızlık mevcut.
Ücreti pixelbot için aldım, ek geliştirmeler için değil ve dosya teslimini sağladım, müşteri ek isterlerinin karşılanmaması yüzünden bu konuyu açmıştır.
Kendisine daha önce discordda'da söylediğim gibi düzgün ve anlaşılabilir görseller iletirse ancak ek ücret istemeden güncelleme vereceğimi tekrar ediyorum.
Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 147919
Müşteri pixel bot talebiyle geldi. Kişinin isteği üzerine sistem teslim edildi. Daha sonra müşteri botta ek geliştirmeler istedi (sadece belli boss'a saldırılması gibi), bunları da ek ücret talep etmeden yapacağımı söyledim fakat bot pixel üzerine çalıştığı için bossların ekran görüntüsü gerekmekteydi. Müşteriye bu durumu iletip saldırılacak boss için ekran görüntüleri istedim fakat müşteri bunları iletmeyeceğini söyledi. Ben de bu şekilde bot'u geliştiremeyeceğimi kendisine ilettim.
Başta tarafıma 2-3 adet görsel iletildi, fakat bu görseller sistemin oluşturulması için yeterli değildi. Bu durumu açık şekilde kendisine ilettim ve özellikle oyun içinden alınmış, sistemin işleyişine dair net görsellerin gönderilmesi gerektiğini belirttim.
Kendisi ise daha fazla görsel göndermeyeceğini tekrar söyledi. Görsel olmadan sistemin teslimi mümkün olmadığından, ek herhangi bir dosya teslimi gerçekleştirilmedi. İlk iletilen versiyon üzerine geliştirilmesi yapılması gerektiği ve müşteri gerekli materyali sağlamadığı için müşteride rahatsızlık mevcut.
Ücreti pixelbot için aldım, ek geliştirmeler için değil ve dosya teslimini sağladım, müşteri ek isterlerinin karşılanmaması yüzünden bu konuyu açmıştır.
Kendisine daha önce discordda'da söylediğim gibi düzgün ve anlaşılabilir görseller iletirse ancak ek ücret istemeden güncelleme vereceğimi tekrar ediyorum.
@Resul Çıtak satıcı hala yardımcı olabileceğini belirtiyor. Sorununuzun çözülmesi için eksiksiz iletiniz.
bu arkadaş ile anlaşmamız böyle değil attığı ssler hep eksik ve yalan konuşuyor ben kendinden direkt sadece 1 canavara saldıracak bir şey istedim ama kendisi bana yapamayınca benden ss istedi bende ona bunun mümkün olmayacağını ilettim mümkün değil az biraz imkansız istediği şey bana ilk başta yazdığı şey göstereceğim ss de çok basit hemen yaparım hemen olacak vb. şeyler yazdı ben bu arakadaşa para verdiğimde yaptı olarak verdim aldığımda istediğim şey yapılmamıştı zaten yukarıda belirttiği ekstra 1 canavar vb şeyler yanlış ben zaten direkt bunu istedim.@Resul Çıtak satıcı hala yardımcı olabileceğini belirtiyor. Sorununuzun çözülmesi için eksiksiz iletiniz.
son ss de gördüğünüz gibi iş buraya kadar normaldi ve bu son ss ile karıştı ortalık burda benden parayı aldı yaptım diye benim isteğim hep sabitti sadece 1 boss var ve boss çıktığı an skill atacak şu an da aynı isteğim ama arkadaş burda bana gönderdiği şey oto av metin2'nin içinde olan bir şey ben kendisinden bunu istemedim benim isteğim hala aynı zula savaş reisi çıkacak ve 0.1,0.5 ms de tepki verecek hep böyleydi 13 dakikalık bir konuşmamız oldu orda da aynı şeyleri konuştuk.
Bende dediğim şekilde istediğin moba saldırmasını istiyor isen bana bunun GÖRSEL RESMİNİ iletmelisin
ben bu arkadaşın yardımcısı ortağı değilim, ben bu arkadaşın sponsoru değilim yaptığı programı pazarlamıyorum bizim anlaşmamız basitti 1 boss kitlenecek sadece 1 skill ve sürekli spamlayacak istediğim buydu arkadaş bana en basiti o yaparız zor değil hemen hallederim elimde mevcut dedi sonra bana ss at dedi elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım sonuçta bana yapıyor zorlanmasın dedim ama yine söylüyorum bu benim işim değil parayı alırken yardımcı ol demedi hallederiz halletim yaptım dedi parayı aldı ss lazım o olmadan yapamam yeni bir şey keşfettim onunla yapıyorum ama ss lazım vb şeyler çıktı.@Resul Çıtak satıcı hala yardımcı olabileceğini belirtiyor. Sorununuzun çözülmesi için eksiksiz iletiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)