Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
senin cidden sıkıntıların var bu benim problemim mi acaba ? parayı sen mi verdin ben mi verdimBende dediğim şekilde istediğin moba saldırmasını istiyor isen bana bunun GÖRSEL RESMİNİ iletmelisin
Ben gerekli açıklamaları yaptım neye saldırmasını istiyorsan oyun içi görselleri iletmek zorundasın ben yapmam demiyorum
sen benden nasıl para aldın yazsana burayasenin cidden sıkıntıların var bu benim problemim mi acaba ? parayı sen mi verdin ben mi verdim
yazma orda ss var zaten yaptığın program orda isteğim de oydu ama çalışmayan bir program attın parayı aldıktan sonra umrunda olmadı çünkü aldınProgram çalışıyor , sadece istediğin şekilde çalışması için gerekli görselleri iletmelisin teşekkürler
ben mi körüm sen mi körsün anlamıyorum kardeşim sen bana yaparım dediğinde fotoğraf mı lazım dı ? parayı aldıktan sonra fotograf lazım olmadı mı ? tüm konuşmalarımızın ss'i var ben sana yardımcı olmaya çalıştım sadece bunu idrak edemiyorsun yardımcı olmaya çalıştım bu benim sorumluluğum değil bu senin problemin sen yapıyorsun ben yapmıyorum millet annene bacına sövmüş ben sövmem cidden zorladığını sanıyorsan sana öyle bir şey söylmem telefon numaranı attılar bana ben seni aramam umrum da değilsin daha da yazma bana benim muhattım sen değilsin muhattıbım sen olsan zaten çözerdik problemi sen idrak edemiyorsun algılamıyor söylediklerimi beynin.Program çalışıyor , sadece istediğin şekilde çalışması için gerekli görselleri iletmelisin teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)