- Konular
- 1
- Online süresi
- 9h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 220
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
https://forum.turkmmo.com/uye/723794-bekir-can-yorulmaz/ adlı kişi insanları metin2 için script hileler yapacağını vaat edip paralarını alıp teslim edemeyip parasını geri iadesini yapmamıştır resimlerde de görebilirsiniz. ayrıyetten discorddan şahit insanlar bulunmaktadır. yaptırmak istediğim scripte eksik olan resimleri benden istiyor başta da belirtmeme rağmen arkadaş o olmadan olmayacağını söylüyor olmayacaksa paramı iade et diyorum onu da yapmıyor iadelik bir durum olmadığını söylüyor 2 ay olacak kendiside belirtiyor yapılmayacan bir şeyin iadesi olur diye yaptığıda yok yaptım diye aldı şimdi de böyle konuşuyor.
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,570
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,455
- DevLira
- 0
@Resul Çıtak
Kişiye ödeme yaptığınıza dair dekontu özel mesaj yolu ile tarafıma iletiniz. Daha sonrasında konunuz onaylanacaktır.
Kişiye ödeme yaptığınıza dair dekontu özel mesaj yolu ile tarafıma iletiniz. Daha sonrasında konunuz onaylanacaktır.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 9h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 220
- DevLira
- 0
bu forumu çok bilmiyorum umarım gelmiştir gelmediyse bana tekrar yazar mısınız.@Resul Çıtak
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,570
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,455
- DevLira
- 0
Ödeme yapıldığına dair dekont tarafıma iletildi bu sebeple konu onaylanmıştır.
@Bekir Can Yorulmaz
24saat içerisinde açıklama yapınız.
@Bekir Can Yorulmaz
24saat içerisinde açıklama yapınız.
- Konular
- 52
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 6,353
- DevLira
- 3
Tarafıma bir sistem teslimi talebi iletildi. Ancak bu sistemin hazırlanabilmesi için gerekli olan oyun içi ekran görüntülerine ihtiyaç vardı. Başta tarafıma 2-3 adet görsel iletildi, fakat bu görseller sistemin oluşturulması için yeterli değildi. Bu durumu açık şekilde kendisine ilettim ve özellikle oyun içinden alınmış, sistemin işleyişine dair net görsellerin gönderilmesi gerektiğini belirttim.
Kendisi ise daha fazla görsel göndermeyeceğini söyledi. Görsel olmadan sistemin teslimi mümkün olmadığından, herhangi bir dosya teslimi gerçekleştirilmedi. Dolayısıyla, teslim edilmemiş bir sistem için iade süreci de başlatılamaz. Sistem teslimi için gereken temel materyal olan oyun içi görsellerin sağlanması gerekmektedir. Bu şart yerine getirilmeden teslim ya da iade yapılması teknik olarak mümkün değildir.
Kendisi ise daha fazla görsel göndermeyeceğini söyledi. Görsel olmadan sistemin teslimi mümkün olmadığından, herhangi bir dosya teslimi gerçekleştirilmedi. Dolayısıyla, teslim edilmemiş bir sistem için iade süreci de başlatılamaz. Sistem teslimi için gereken temel materyal olan oyun içi görsellerin sağlanması gerekmektedir. Bu şart yerine getirilmeden teslim ya da iade yapılması teknik olarak mümkün değildir.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)