bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Can yorulmazdan şikayetçiyim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Resul Çıtak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Resul Çıtak

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
9h 31m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
220
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

https://forum.turkmmo.com/uye/723794-bekir-can-yorulmaz/ adlı kişi insanları metin2 için script hileler yapacağını vaat edip paralarını alıp teslim edemeyip parasını geri iadesini yapmamıştır resimlerde de görebilirsiniz. ayrıyetten discorddan şahit insanlar bulunmaktadır. yaptırmak istediğim scripte eksik olan resimleri benden istiyor başta da belirtmeme rağmen arkadaş o olmadan olmayacağını söylüyor olmayacaksa paramı iade et diyorum onu da yapmıyor iadelik bir durum olmadığını söylüyor 2 ay olacak kendiside belirtiyor yapılmayacan bir şeyin iadesi olur diye yaptığıda yok yaptım diye aldı şimdi de böyle konuşuyor.
1750690621880.png

@Resul Çıtak
Kişiye ödeme yaptığınıza dair dekontu özel mesaj yolu ile tarafıma iletiniz. Daha sonrasında konunuz onaylanacaktır.

Ödeme yapıldığına dair dekont tarafıma iletildi bu sebeple konu onaylanmıştır.

@Bekir Can Yorulmaz
24saat içerisinde açıklama yapınız.

Tarafıma bir sistem teslimi talebi iletildi. Ancak bu sistemin hazırlanabilmesi için gerekli olan oyun içi ekran görüntülerine ihtiyaç vardı. Başta tarafıma 2-3 adet görsel iletildi, fakat bu görseller sistemin oluşturulması için yeterli değildi. Bu durumu açık şekilde kendisine ilettim ve özellikle oyun içinden alınmış, sistemin işleyişine dair net görsellerin gönderilmesi gerektiğini belirttim.

Kendisi ise daha fazla görsel göndermeyeceğini söyledi. Görsel olmadan sistemin teslimi mümkün olmadığından, herhangi bir dosya teslimi gerçekleştirilmedi. Dolayısıyla, teslim edilmemiş bir sistem için iade süreci de başlatılamaz. Sistem teslimi için gereken temel materyal olan oyun içi görsellerin sağlanması gerekmektedir. Bu şart yerine getirilmeden teslim ya da iade yapılması teknik olarak mümkün değildir.
1750763418993.png

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri