farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Can yorulmazdan şikayetçiyim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Resul Çıtak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@Resul Çıtak satıcı hala yardımcı olabileceğini belirtiyor. Sorununuzun çözülmesi için eksiksiz iletiniz.​

admin kardeşim bu arkadaş ile aramızda ki problemi anladığınızı düşünüyorum arkadaş attığı sslerde küfürleri engellemedi benim haklı isyanlarımı engelliyor ben bir müşteri olarak bu arkadaşa yardımcı olmak zorunda değilim zaten böyle de bir anlaşma olmadı beni buraya mağdur olan arkadaşlar yönlendir di ben bu forumda olduğunu da bilmiyordum arkadaş kendi kendine bana itam ettiği şeyler asla benim problemim değildi bana yaparım dedi hallederiz çiçeğim dedi hallettim dedi aldı parayı sonradan programa ekleme bir şey olmadı hala aynı isteğim sadece 1 boss ve sadece 1 skill sürekli spamlayacak ister paramı iade etsin ister programımı yapsın ama bir şey yapsın ben 2 aydır bu arkadaşı bekliyorum o da beni bekliyor ss atmam için ama ss atılmayacağını ve imkansız olduğunu belirttim kendisine yapamıyorsan paramı iade et dedim ama bana benlik bir şey olmadığını söylüyor burda da devam ediyor.

İmkansız olan birşeyi nasıl yapabilirim akıl var mantık var inkansız olduğunu söylerek benden iade istemen doğru değil yapmamış olsam veya yapamamış olsam iade ederdim . Ama dediğim gibi programı yapabilmem için neye saldırmasını istiyorsan neye özelleştirmesini istiyorsan bana oyun içi görüntüsünü iletmek zorundasın. Aksi takdir de ben seni dolandırmıyorum programı yapamam gibi birşey dayatmıyorum fazla uzatmaya gerek yok admin sürece karar verir

Yazılan mesajları ve tartışmaları tek tek okuyarak değerlendirdim. İki taraf içinde tek bir soru yöneltmek istiyorum. Lütfen ayrı ayrı cevaplayınız, buna göre şikayet konusunun gidişatını belirleyeceğiz.
@Resul Çıtak Kişi görsel iletildiği takdirde istediğinizi sağlayabileceğini söylüyor, neden kişiye görseli iletmiyorsunuz?
@Bekir Can Yorulmaz bu görseli siz internet temin edemiyor musunuz?

Burada iki tarafta neden iletmiyor, ya da temin edemiyor onu öğrenmek istiyorum.

İnternetten görsel temin edilemiyor kişinin oynadığı kendisi bulup görseli bana iletmesi gerekiyo iletildiği takdirde istediği programı kendisine temin edebilirim

İstediği mob yüksek leveş nir mob benim o levelde bir hesabım ve çarım bulunmamakta erişimim olmadığı için o moba görselini kendim temin edemiyorum. Konu basit arkadaş görsele ulaşamıyor ise benden yapmamı nasıl bekliyor ona anlam veremiyorum .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri