Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
burada tüm konuşmalarımız var ben haksız değilim bu arkadaş dolandırıcı olduğunu iddia ediyorum çünkü yaptım diye aldı parayı ben parayı hayrıma göndermedim.işim gücüm yok ben bununla mı uğraşacağım para verdiğim bir şey için neden çalışıyorum ? denedim zaten ss attım video kaydı attım zaten olmadığını bildirdi bana
burada tüm konuşmalarımız var ben haksız değilim bu arkadaş dolandırıcı olduğunu iddia ediyorum çünkü yaptım diye aldı parayı ben parayı hayrıma göndermedim.
arkadaş konuyu o kadar umursamıyor ki konuşmalara bakarsanız ben skill atacak diyorum o bana saldırı hızı ile ilgi saçma sapan şeyler yapıyor.
1. Si tavırlarından sıkıldım artık ben yine sana skill atacak cerdim karalamaktan vazgeç beni artık f1 f2 slotuna skill koyarsan atar dedim attığın resim videolar sana ait değil başka youtuberlerden alma videolar olmaz kardeşim tamam senin kendine has karakterininde göründüğü x canavarı çekerek atmak zorundasın
ben arkadaşa fotoğrafta çektim 1 tane olmayacağını sanki sıfırdan boss tasarlayacağız bana her açıdan lazım vb şeyler söylüyor benim böyle şeylerde bilgim olsa bu dolandırıcı arkadaşa neden ihtiyacım olsunarkadaş konuyu o kadar umursamıyor ki konuşmalara bakarsanız ben skill atacak diyorum o bana saldırı hızı ile ilgi saçma sapan şeyler yapıyor.
Dolandırıcı değilim. Dolandırıcı olsaydım konuya açıklama yapmaz forumdan ban yerdim sende hakkını başka yollarla aramak zorunda kalırdın sözümün lafımın arkasındayımben arkadaşa fotoğrafta çektim 1 tane olmayacağını sanki sıfırdan boss tasarlayacağız bana her açıdan lazım vb şeyler söylüyor benim böyle şeylerde bilgim olsa bu dolandırıcı arkadaşa neden ihtiyacım olsun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)