Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Astra2 Filesi ve Gerçekleri 2020-06-25

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen şu karakter damage işlememe fixi diye yüzde hesaplamasını 150 diye değiştiren development değilmisin :D
Hjqjajajajashsha absbshshshsh

Harbi sizin gibi insanları görünce şu piyasadan çekip gidesim geliyor. birbirinizi ifşalamak ya onu satmış yada o laf söylemiş bırakın ya şu ayakları biriniz piyasayı soymayı çalışır (İnfo: Onur) birisi ayrı bi kafa zaten (İnfo:İdris) öbürsü zaten kafasına göre ne yaptığı belli değil ifşa yaparak yada herşeyi ben yaptım diyen. (İnfo:Ali)

Cidden bırakın piyasayı çekip gidin en iyisi annenız babanız üzülmesin yani şu piyasada durumunuza bakın #SANALINSANISINIZ

Ekli dosyayı görüntüle 23649

Hadi eyw.
rache2 de senin ne olduğunu gördük, core verince oyun kaydetmeyip geri sarıyordu hadi şimdi sen bi onları düzelt, kendi adına bir server aç sonra bana laf at son olarakta
"SELAMUN ALEYKÜM CÜMLETEN TURKMMO HALKI BENİM FİLESİMDE 1SENE ÖNÇE BULDUM

MİNİ MAPIN ALTINDAKİ SERVER İSMİ VE TARİH SAAT GÖZÜKMÜYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. "

Konu içinde gece açık packı pushladım, game mysql gün içerisinde pushlanacaktır.

Ek olarak tek tek sistemleri söküp prim kasmak için paylaşmazsanız sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
pid bulup aramak yerine

killall -9 game db yazabilirdin
vrunner kullananlar için
killall -9 game db vrunner
Aynen kardeşim o şekilde yapsın da tüm kanal ve coreleri düşürsün.
Gerçekten çok güzel bi düşünceymiş.

rache2 de senin ne olduğunu gördük, core verince oyun kaydetmeyip geri sarıyordu hadi şimdi sen bi onları düzelt, kendi adına bir server aç sonra bana laf at son olarakta
"SELAMUN ALEYKÜM CÜMLETEN TURKMMO HALKI BENİM FİLESİMDE 1SENE ÖNÇE BULDUM

MİNİ MAPIN ALTINDAKİ SERVER İSMİ VE TARİH SAAT GÖZÜKMÜYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. "

Konu içinde gece açık packı pushladım, game mysql gün içerisinde pushlanacaktır.

Ek olarak tek tek sistemleri söküp prim kasmak için paylaşmazsanız sevinirim
Paylaşılmaya başlanmış bile ali :/

Geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri