romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Astra2 Filesi ve Gerçekleri 2020-06-25

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Harbi sizin gibi insanları görünce şu piyasadan çekip gidesim geliyor. birbirinizi ifşalamak ya onu satmış yada o laf söylemiş bırakın ya şu ayakları biriniz piyasayı soymayı çalışır (İnfo: Onur) birisi ayrı bi kafa zaten (İnfo:İdris) öbürsü zaten kafasına göre ne yaptığı belli değil ifşa yaparak yada herşeyi ben yaptım diyen. (İnfo:Ali)

Cidden bırakın piyasayı çekip gidin en iyisi annenız babanız üzülmesin yani şu piyasada durumunuza bakın #SANALINSANISINIZ

Screenshot_1.png

Hadi eyw.

Seni tanımam ama bu konuda haklı olan sensin, geçen konuda da attığın sslerde onurun ve diğerinin niyetleri gayet belliydi. Srcleride dediğin gibi korayın üzerinden elinden almaya çalışmış dc muhabbetleriyle zaten iyice batırmış, asıl sana geçmiş olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylasim icin tesekürler, bu arada sana gecmis olsun.

Son düzenleme:
Ufff en sevdiğim
Harbi sizin gibi insanları görünce şu piyasadan çekip gidesim geliyor. birbirinizi ifşalamak ya onu satmış yada o laf söylemiş bırakın ya şu ayakları biriniz piyasayı soymayı çalışır (İnfo: Onur) birisi ayrı bi kafa zaten (İnfo:İdris) öbürsü zaten kafasına göre ne yaptığı belli değil ifşa yaparak yada herşeyi ben yaptım diyen. (İnfo:Ali)

Cidden bırakın piyasayı çekip gidin en iyisi annenız babanız üzülmesin yani şu piyasada durumunuza bakın #SANALINSANISINIZ

Ekli dosyayı görüntüle 23649

Hadi eyw.
1ayda insanlar ev dikiyor neden files yapılmasın ?

Bu filesi 3 haftada yapmıstım oyunu açtım 12 gün sonra askere gittim oyun bakımsız rebootsuz 7 ay açık kaldı 7 ay sonunda 1k online vardı,
Önemli olan hatice değil netice

Son düzenleme:
client ? + mysql + game plss <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri