- Konular
- 0
- Online süresi
- 2d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 1,073
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
can u tell us how? i can start the server but, i can not connect...Çalışıyor <3
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 1,145
- DevLira
- 0
Hocam navicate falan giriyor accountları vs. görebiliyorum fakat serverinfo.py ve config.py yede ip değişmeme rağmen hesaba giremiyorum. başka değişmesi gereken bir ip var mı
- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,795
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,767
- DevLira
- 154
evet bir kaç yerde vardı fazladan ip adresleri notepad ile toplu arama yapın çıkanları değiştirin.Hocam navicate falan giriyor accountları vs. görebiliyorum fakat serverinfo.py ve config.py yede ip değişmeme rağmen hesaba giremiyorum. başka değişmesi gereken bir ip var mı
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 1,145
- DevLira
- 0
hallettim hocam winscp taraflı ch'lerin db nin vs içindeki configlerdeki ip'yi değiştim.evet bir kaç yerde vardı fazladan ip adresleri notepad ile toplu arama yapın çıkanları değiştirin.
root içindeki apollo_interface.py, serverinfo.py, config.py deki ipleri değiştim.
sizin paylaştığınız ova da garip bir lib hatası yapıyordum:
FreeBSD 9.2 g++48 / g++49 Kaynak Derleme (Source Build) Sadece 1.1GB
Herkese selamlar. Kendime bir sunucu açmak istedim ve bu işe giriştiğimde elimde iyi bir internet altyapısı olmadığı için ve Mega'nın kısıtlamaları nedeniyle sıkıntılar yaşadım. Oyunu derlemek için kullanılan sunucu kalıpları (VHD, VDI) 25GB boyutunda ve sıkıştırılmış hali 7GB. Ben de benim...
bu linktekine sıfırdan kurulum yapıp yukarıdaki ip mevzularını halledip giriş yapamayanlar girebilir.
illumina güzel çalışıyor fakat petlerde bir takım sıkıntılar var. Illumina denemelerimde piyasadaki eksik paylaşılanlar gibi değil doğru düzgün eklenmiş. Çok bir sistem yok, pet ve bakım sistemi elden geçirilip kullanılabilir saltanat tipine vs çevrilebilir.
girmeye çalışıp giremeyenler bu dediklerimle girerler, paylaşım için teşekkürler merak edip bakmak için 1 saatir uğraştım rehber olsun bazıları yorumlarda girememiş.
birkaç id şifre:
devildia93 id şifre: 123
test id şifre: 123
- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,795
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,767
- DevLira
- 154
hallettim hocam winscp taraflı ch'lerin db nin vs içindeki configlerdeki ip'yi değiştim.
root içindeki apollo_interface.py, serverinfo.py, config.py deki ipleri değiştim.
sizin paylaştığınız ova da garip bir lib hatası yapıyordum:
![]()
FreeBSD 9.2 g++48 / g++49 Kaynak Derleme (Source Build) Sadece 1.1GB
Herkese selamlar. Kendime bir sunucu açmak istedim ve bu işe giriştiğimde elimde iyi bir internet altyapısı olmadığı için ve Mega'nın kısıtlamaları nedeniyle sıkıntılar yaşadım. Oyunu derlemek için kullanılan sunucu kalıpları (VHD, VDI) 25GB boyutunda ve sıkıştırılmış hali 7GB. Ben de benim...forum.turkmmo.com
bu linktekine sıfırdan kurulum yapıp yukarıdaki ip mevzularını halledip giriş yapamayanlar girebilir.
illumina güzel çalışıyor fakat petlerde bir takım sıkıntılar var. Illumina denemelerimde piyasadaki eksik paylaşılanlar gibi değil doğru düzgün eklenmiş. Çok bir sistem yok, pet ve bakım sistemi elden geçirilip kullanılabilir saltanat tipine vs çevrilebilir.
girmeye çalışıp giremeyenler bu dediklerimle girerler, paylaşım için teşekkürler merak edip bakmak için 1 saatir uğraştım rehber olsun bazıları yorumlarda girememiş.
birkaç id şifre:
devildia93 id şifre: 123
test id şifre: 123
Çok eski bir files evet sistem felan fazla yok ullimina sorunsuz eklenmiş evet kurulumla ilgili yorumunu konuya dahil ettim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)