Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cyber2 Server Files - Nemea2 - Tanrıça Sistemi-55 - 120 Aşiret Paket Files

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım İçin Teşekkürler.

oto-av yok yada ben bulamadım o kadar metini el ile kesecek babayiğit yok bence şuan.
ama eklenebilir. paylaşım için teşekkürler.
w25VJZ.jpg

oto-av yok yada ben bulamadım o kadar metini el ile kesecek babayiğit yok bence şuan.
ama eklenebilir. paylaşım için teşekkürler.
w25VJZ.jpg
Hocam BSD linki gelirmi?

Hocam BSD linki gelirmi?
giriş exe link içerisinde
indirip sorunsuz girebilirsiniz.
+ mariadb şifre sıfırlama yapıp sonra yeni kullanıcı oluşturmanız lazım ch'lerde config içinde yazıyor k.adı şifreleri onlara göre açmanız lazım
eğer bilmiyorsanız chatgbt veya gemini gibi yapay zekalardan destek alabilirsiniz yani bsd gerek yok rastgele 13 14 sürümünü indirip sonra mysql veya mariadb yüklü ise temizleyip tekrar 106 sürümünü kurup girebilirsiniz giriş çok basit sadece sorun olan yer client src ondada lib yollarını felan manuel belirlemeniz gerekiyor ondan sorun oluyor ben size hazırını gönderdim indirince birisi hayrına virüstotal yapsın
not: filesde sadece hoşuma giden dungeonlar kullanmak isteyenler otoav yok eklemeniz lazım gerisi basit işler ben ekledim ancak dosyaları bir arkadaşa verdim şuan paylaşmayı düşünmüyorum işiniz görülsün diye sorun yaşanılacak yer client oldugu için giriş exesini direk verdim gerisi sizde kurulum çok basit
ch açılmaz ise pkg install -y python27 yazıp bekleyin o otomatik kurulum yapar
mysql hatası verebilir bind-adress kısmı var etc/mysql içinde onu # kapatın sorun vermezse açık kalsın ama en önemlisi kullanıcıları oluşturun muhakkak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri