- Konular
- 295
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,566
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 3,506
- DevLira
- 21
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bana yollasana1-Yaw konuş sen konuş kim ne olduğunu biliyor senin ali boşa burda gırtlak patlatma çakma developer artık seni takmama gerek kalmicak seviyen artık -0 sın. Git kumda oyna bu saatten sonra
2-bak yaptığımız işler ağzına lak oturmuş edilenin kimseyi kovdugu yok teamonlarıda ben çağırdım sen ne konuşuyorsun bi tarafından sallayıp sallayıp duruyon sese gel koş özele gel burda gelip klavye çekme.
3-senin konumunda olan hır&ız ve bilgisiz arkadaşım yok sory pc yolliyimi sana![]()
- Konular
- 106
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 934
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,235
- DevLira
- 165
Ama benle server Açıcaksınbana yollasana

- Konular
- 295
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,566
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 3,506
- DevLira
- 21
30 bin varsa gel yarın 4 katlıyak bana bir pc al amaAma benle server Açıcaksın![]()
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,301
- DevLira
- 16
Beni benden daha iyi takip ediyor olman beni sevindirdi, ilk olarak berkayla server açan ben değildim benim durumlarim olmadigindan dolayi pc gcemedigim icin isalar sagolsunlar beni saf dışı birakipta berkayla beraber server açtı ki o zamanlarda türkiyede 120 sunucu yoktu filesi evet beraber yapmistik ama oyun acilisinda ben ekipte yoktum,Hani şu razadör son katında ch atıp atıp süresiz razadör kesilen, beceri sıfırlama kağıdını 15 e nasıl çekeceğinizi bilmediğiniz bozuk ejderha questli, berkayın her yayında "ben uyuyamıyorum sürekli ch düşüyor core veriyor" dediği türkçeleştirmeye çalıştığınız yabancı files mi ?
Bakım yok, reboot bile yok, 7 ay açık kaldı, hala 1k online vardı öyle mi ?
Şu beceremeyip marketi açıp 2.günde filesi silinip kaçtığınız server hangisiydi ya unuttum?
2. Olarak 2.haftasinda filesi silip kaçtığınız dedigin server arkadia2ydi ve turkl**** isimli bilisim tarafindan filesimiz silindi ve acc larimiz paylasildi bizlik bir durum yoktu bunu bizi taniyan herkes biliyor mercure2 8 ay açık kaldı ve askerde olduğumdan dolayı ilgilenilmediğinden kapandı lamı cimi yok ben dosdoğru bir insanım demiyorum ama burda boş yapmayada gerek yok,he okadar çok takip etmeyi seviyorsan Ocak ayında mercure2yi tekrar açıcam ne olup ne bitiyor takip etmesen bile illaki duyarsın,
Adam yapmis paylasmis filesi burdaki olan olay ekipteki kisileri ilgilendirir kimse gelipte yok şu söyle yok bu böyle diyemez demeye haklarının olduğunu düşünmüyorum, isteyen 3 haftada files yapar isteyen 3 senede yapar oyun açar.
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 91
- DevLira
- 6
Amacım hizli bir şekilde eski gameyi kapatip yeni gameyle caliştrmak hep böyle caliştim localhost ta oyun sunucusunda deneyecek halim yok tabi merak etmeAynen kardeşim o şekilde yapsın da tüm kanal ve coreleri düşürsün.
Gerçekten çok güzel bi düşünceymiş.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)