InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Astra2 Filesi ve Gerçekleri 2020-06-25

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu fileste açık varmı server açılabilir mi ?

rache2 de senin ne olduğunu gördük, core verince oyun kaydetmeyip geri sarıyordu hadi şimdi sen bi onları düzelt, kendi adına bir server aç sonra bana laf at son olarakta
"SELAMUN ALEYKÜM CÜMLETEN TURKMMO HALKI BENİM FİLESİMDE 1SENE ÖNÇE BULDUM

MİNİ MAPIN ALTINDAKİ SERVER İSMİ VE TARİH SAAT GÖZÜKMÜYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. "

Konu içinde gece açık packı pushladım, game mysql gün içerisinde pushlanacaktır.

Ek olarak tek tek sistemleri söküp prim kasmak için paylaşmazsanız sevinirim
Ulan senin yapamadıklarını yaptım server geri sarmadı sunucunun fişi çekilip çekilip Duruyordu ve size değil piyasaya gelmeyen saldırı geldi ne konusuyorsun yalvarıyordunuz dcde yazılımcılarınızla görüşmek istiyorum diye yalvarmaya devam edin o yüzden bbiz kimseyi satmadık 2-3 kuruş para için kimsenin parasını çalmadık kalbimiz rahat o yüzden aliş devam et yavrum piyasana tabi bu saaten sonra seni sallayanda ne blm 🤨

yeni serverimi açıyorum link atarım koç ozaman gelirsin server nasıl oluyormuş izlersin
Biz yaparız siz kudurursunuz gidip x kişisinin filesini alıp böbürlenmiyorum koçum senin gibi hadi yaylan 😉 çakma developer

Videodaki tarihe iyi bak turkiyedeki ilk 120 filesi yapıp server actıran bizdik xeksenon2 olarak, yorum yapmadan önce yorum olsun diye yorum yapayım diye düşünme karşındakini bi yorumlada sonra yorum yap :d

Hani şu razadör son katında ch atıp atıp süresiz razadör kesilen, beceri sıfırlama kağıdını 15 e nasıl çekeceğinizi bilmediğiniz bozuk ejderha questli, berkayın her yayında "ben uyuyamıyorum sürekli ch düşüyor core veriyor" dediği türkçeleştirmeye çalıştığınız yabancı files mi ?

Bu filesi 3 haftada yapmıstım oyunu açtım 12 gün sonra askere gittim oyun bakımsız rebootsuz 7 ay açık kaldı 7 ay sonunda 1k online vardı,
Önemli olan hatice değil netice

Bakım yok, reboot bile yok, 7 ay açık kaldı, hala 1k online vardı öyle mi ?

Şu beceremeyip marketi açıp 2.günde filesi silinip kaçtığınız server hangisiydi ya unuttum?

1-Yaw konuş sen konuş kim ne olduğunu biliyor senin ali boşa burda gırtlak patlatma çakma developer artık seni takmama gerek kalmicak seviyen artık -0 sın. Git kumda oyna bu saatten sonra 😉

2-bak yaptığımız işler ağzına lak oturmuş edilenin kimseyi kovdugu yok teamonlarıda ben çağırdım sen ne konuşuyorsun bi tarafından sallayıp sallayıp duruyon sese gel koş özele gel burda gelip klavye çekme.

3-senin konumunda olan hır&ız ve bilgisiz arkadaşım yok sory pc yolliyimi sana 🤩

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri