Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hayatımda gördüğüm en anlamlı car silme turkay tanrıkulu gözlerindne öperim pıdge için cok dogru bırşey yaptın bu ismailin yaptıkları zaten boyunu asmıstı hak yemek hırsızlık çar soyma çar calma kufur tahrik hakaret yalancı kefillik vb bir ço kterbiyesizce seyler dogru olanı yapmıssın ellerıne saglık beter ol iso çaldıklarına say allaha sukurler olsun adalet budur
Moderatör tarafında düzenlendi:
GünceL @Shorty;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu Videoda Aileye Dair Küfür Yok Türkay Bey ve Emrah Bey Benim Id şifre deiştirilmek için Sucum Günahım yok Burda Januvia Aileme Küfür Etti Diyor Videoda Kesin olarak aileye dayir küfür yoktur. Bana Yapılan Bu HAKSIZLIGI Elinzi Vicdanınıza koyarak düzeltmenizi Rica Ediyorum Dreams.. @admin; Emrah Bey Sizde İncelermisinizTürkay Bey BANA BÜYÜK HAKSIZLIK YAPTIĞINIZI BİLİYORSUNUZ BENİM ÇARIMI AÇIN BEN OYUNDA KİMSENİN AİLESİNE KÜFÜR ETMEDİM SABIR SABIR Bİ YERE KADAR MİLLET SOHBET BANI YİYOR NELER DİYOR BEN NİYE ID ŞİFREM DEİŞTİRİLİYOR BU HAKSIZLIGI BİR ANCA ÖNCE DÜZELTMENİZİ İSTİYORUM. @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)