Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
TÜRKAY BEY BU Januvia ADLI KİŞİNİN VİDEODA AİLEYE DAİR KÜFÜR YOK
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
elym2 Dreams Küfür ADLI VİDEODA AİLEYE KÜFÜR YOK OYUNDA ADAMLAR ANA BACI KÜFÜR EDERKEN BEN BURDA AİLEYE KÜFÜR ETMEZKEN NASIL OLUYORDA ÇARIM ID ŞİFRE DEİŞİYOR @Shorty; TÜRKAY BEY BU YAPILAN HAKSIZLIGIN DÜZELTİLMESİNİ ARZ EDİYORUM ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN VİDEOYA TEKRAR BAKIN İZLEYİN VE DİYER GMLERDE BAKSIN BEN BURDA YEMİN EDİYORUM AİLEYE DAİR KÜFÜR ETMEMİŞİM ETMEMDE KİŞİLİGİME BANA YAKIŞMAZ @Shorty;TÜRKAY BEY BU Januvia ADLI KİŞİNİN VİDEODA AİLEYE DAİR KÜFÜR YOK
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
elym2 Dreams Küfür ADLI VİDEODA AİLEYE KÜFÜR YOK OYUNDA KENDİNİ BİLMEZLER AİLEYE KÜFÜR EDERKEN SOHBET BANI YERKEN BEN BURDA AİLEYE KÜFÜR ETMEZKEN ADELET BUNUN NERESİNDE NASIL OLUYORDA ÇARIM ID ŞİFRE DEİŞİYOR @Shorty; TÜRKAY BEY BU YAPILAN HAKSIZLIGIN DÜZELTİLMESİNİ ARZ EDİYORUM ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN VİDEOYA TEKRAR BAKIN İZLEYİN VE DİYER GMLERDE BAKSIN BEN BURDA YEMİN EDİYORUM AİLEYE DAİR KÜFÜR ETMEMİŞİM ETMEMDE KİŞİLİGİME BANA YAKIŞMAZ @Shorty;Merhaba,
ElyM2 sunucuları'nda bir veyahut birden fazla oyuncu'nun iftira atması ile veyahut doğru olan birşeyi videosuz şekilde iddia etmesi ile kimseye ban atılmaz.
@Shorty; Türkay TANRIKULU, hiç bir kanıt olmadan, sadece kulaktan duyma sözle ban atmaz. Siz ban yemişseniz bunun illâ ki bir sebebi ve kanıtı vardır.
Kendinizi boş yere sıkıntıya sokmasının anlamı yok, sakin olun ve sabırlı olun. Türkay TANRIKULU istediği zaman da açıklama yapabilir.
Tekrar belirtiyorum "ElyM2 Sunucuları'nda sebepsiz ve haksız ban yoktur."
İyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.
ElyM2 GM ve Destek:
Uthera
ElyM2 sunucuları'nda bir veyahut birden fazla oyuncu'nun iftira atması ile veyahut doğru olan birşeyi videosuz şekilde iddia etmesi ile kimseye ban atılmaz.
@Shorty; Türkay TANRIKULU, hiç bir kanıt olmadan, sadece kulaktan duyma sözle ban atmaz. Siz ban yemişseniz bunun illâ ki bir sebebi ve kanıtı vardır.
Kendinizi boş yere sıkıntıya sokmasının anlamı yok, sakin olun ve sabırlı olun. Türkay TANRIKULU istediği zaman da açıklama yapabilir.
ElyM2 GM ve Destek:
Uthera
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dreams ' İn Id şifre Deiştirildigi Adlı Videoda AİLEYE DAİR KÜFÜR YOKTUR. BU BANA YAPILAN BÜYÜK İFTİRADIR. Deniz Gözden Geçirmenizi Rica Ediyorum.Merhaba,
ElyM2 GM ve Destek:
Uthera
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)