Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Küfür etmem diyo bir oyun için ulan sen degilmiydin küfür edip nick değişen herkes biliyor senin ne ... oldunu.
kac kisiyi soyup oyun sonu yaptirdin bunlardan da behset.
iftira yazmis bide sicili de temizmiş.
hatirlarsan ben ban yedigimde git forumda ağlamaya dewamet diyodun. Ağlama iso ağlama

kac kisiyi soyup oyun sonu yaptirdin bunlardan da behset.
iftira yazmis bide sicili de temizmiş.
hatirlarsan ben ban yedigimde git forumda ağlamaya dewamet diyodun. Ağlama iso ağlama

Merhabalar arkadaşlar.. Birçoğunuz beni tanırsınız oyundaki nickim Dreams
Arkadaşlar iyi kötü 5 yıldır bu oyunu oynamaktayım. 5 Yıldır 1 Kere Ban Yememiş Olan Ben Ve 1 Kere Aileye Küfür Etmeyen Ben 5 Yıldır bu server için hiç bir sorumluluktan kaçmadan elimden geldiğimce hep iyiliği için çalıştım.
Yeri geldiğinde arkadaşlarımızı getirdik yeri geldiğinde arkadaşlarımız bırakmasın piyasayı canlı tutmaya çalıştık.
1 Ay Tatil Moduna Almıştım Çarımı Ve Geri dönüş yaptıgımda VatanSeverTR olarak Mavi bayrakda Arkadaşlarımla Lonca açtık. PuLuToN Loncasını Yendikden Sonra PuLuToN Loncasındaki [Januvia] Dreams Adlı Çarıma İftiralar ve Aileme Küfür Etti Vs Vs Cümleler Vurguladı. Türkay Bey Büyüğümsünüz Elinizi Vicdanınıza koyun Benim 5 Senelik Elym2 Hayatımda Sicil Temiz Gezdigim Çarda Büyük Bir İftiraya Maruz Kalmış Bulunmaktayım. 10 Kişinin Arasında Türkay Bey Sizde Adamların İftirasına İnanmış Bulunmaktasınız.Ben Bir Oyun İÇin Kimsenin Ailesine Küfür Edebilcek Küçülecek Kapasitede İnsan Deilim Ben Bu Oyunu Arkadaşlarımla Tekrardan DÖNDÜK. Ve Böyle Tek Video ile videoyu Oyundaki Arkadaşlarım ve bende izlememe rahmen Dreams Adlı Çarımı Id Şifre Deiştiriyorsunuz. Benim Hiç Bir Suçum Yoktur Eğerki Varsa [ DİYER OYUNCULAR SOHBET BANI YİYOR BENİM ÇARIM NİYE ID ŞİFRE DEİŞİYOR BANA KARŞI YAPILAN HAKSIZLIK NEDİR TÜRKAY BEY ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN BU HAKSIZLIGI DÜZELTMENİZİ İSTİYORUM. ]
İsmailcim seni tamı tamına 5 yıldır tanıyorum. MMOMT2 Jüpiter serverin de tanışmıştık. Sağolasın o serverede ilkleri sen getirdin, dediğin gibi oyuna yardımcı oluyorsun. Senin sayende bu FAKE char açıp milletin itemlerini çalma olayı çıkmıştı. Onlarca insanı soydun onlarca insanın oyunu bırakmasına neden oldun hak yedin ve utanmadan buraya gelip ağlıyorsun.
Tamam Türkay beni haksız banlamıştır (kendine göre haklı sebepleri olabilir) ama ben şimdiye kadar iftira attı diye kimseyi banladığını ne gördüm ne de duydum. Aslına bakarsan biri bir şey iddia etmiş ve Türkay'da yarım saatlik bir araştırma yapmışsa senin bütün kirli çamaşırlarını görmüştür.
Şimdi buraya gelip ağlamanın hiçbir sebebi yok çünkü senin hakkında olumlu olarak bir şey söyleyecek kimse yok be.
AĞLAYANIN MALINDAN GÜLENE FAYDA GELMEZ ismailcim.
İsim değişirken nasıl olsa ban yemem diye düşünüp kavgalı olduğun herkese bağırmadan sövmedin mi ? Videosunu atayım istersen ? Gerçi o adamlarla tekrar aynı loncaya girdin. Artık sen mi gevşeksin onlar mı bilemiyorum 
DreamTeker ve DreamTaker ortaklığıyla kendi loncanı soydun soğana çevirdin. 2 ay oyuna girmedin. Sonra farklı çarlarınla envanter envanter item satmadın mı ? Soyduğun herkes oyunu bırakınca bana şahit getirin falan diye ötmedin mi oyunda ? Onun da videolarını mı atalım illa ?
Neyse ismail vereyim çarı takıl istersen
Ama itemleri bağlamak için 10-15 kristal at sana güvenecek değilim :cay:

DreamTeker ve DreamTaker ortaklığıyla kendi loncanı soydun soğana çevirdin. 2 ay oyuna girmedin. Sonra farklı çarlarınla envanter envanter item satmadın mı ? Soyduğun herkes oyunu bırakınca bana şahit getirin falan diye ötmedin mi oyunda ? Onun da videolarını mı atalım illa ?
Neyse ismail vereyim çarı takıl istersen
Ama itemleri bağlamak için 10-15 kristal at sana güvenecek değilim :cay:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)