IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dreams HAKSIZLIK PİDGE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DreamTaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DreamTaker

Level 3
TM Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 6 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar.. Birçoğunuz beni tanırsınız oyundaki nickim Dreams
Arkadaşlar iyi kötü 5 yıldır bu oyunu oynamaktayım. 5 Yıldır 1 Kere Ban Yememiş Olan Ben Ve 1 Kere Aileye Küfür Etmeyen Ben 5 Yıldır bu server için hiç bir sorumluluktan kaçmadan elimden geldiğimce hep iyiliği için çalıştım.
Yeri geldiğinde arkadaşlarımızı getirdik yeri geldiğinde arkadaşlarımız bırakmasın piyasayı canlı tutmaya çalıştık.
1 Ay Tatil Moduna Almıştım Çarımı Ve Geri dönüş yaptıgımda VatanSeverTR olarak Mavi bayrakda Arkadaşlarımla Lonca açtık. PuLuToN Loncasını Yendikden Sonra PuLuToN Loncasındaki [Januvia] Dreams Adlı Çarıma İftiralar ve Aileme Küfür Etti Vs Vs Cümleler Vurguladı. Türkay Bey Büyüğümsünüz Elinizi Vicdanınıza koyun Benim 5 Senelik Elym2 Hayatımda Sicil Temiz Gezdigim Çarda Büyük Bir İftiraya Maruz Kalmış Bulunmaktayım. 10 Kişinin Arasında Türkay Bey Sizde Adamların İftirasına İnanmış Bulunmaktasınız.Ben Bir Oyun İÇin Kimsenin Ailesine Küfür Edebilcek Küçülecek Kapasitede İnsan Deilim Ben Bu Oyunu Arkadaşlarımla Tekrardan DÖNDÜK. Ve Böyle Tek Video ile videoyu Oyundaki Arkadaşlarım ve bende izlememe rahmen Dreams Adlı Çarımı Id Şifre Deiştiriyorsunuz. Benim Hiç Bir Suçum Yoktur Eğerki Varsa [ DİYER OYUNCULAR SOHBET BANI YİYOR BENİM ÇARIM NİYE ID ŞİFRE DEİŞİYOR BANA KARŞI YAPILAN HAKSIZLIK NEDİR TÜRKAY BEY ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN BU HAKSIZLIGI DÜZELTMENİZİ İSTİYORUM. ]
Burda
https://www.youtube.com/watch?v=fReJyii-jeI AİLEME KÜFÜR ETTİ DİYOR Januvia ADLI ŞAHIS BEN BU VİDEODA AİLEYE KÜFÜR GÖREMİYORUM BU YAPILAN HAKSIZLIGI DÜZELTİN ARTIK. BOŞ YERE ÇAR ID ŞİFRE DEİŞTİRİYORSUNUZ.

Son düzenleme:
Lan iso yazdıklarını seni tanimasam inanacagim valla ne adamsin lan sen.
iyi olmus şimdi oturda emek harcayarak bi car diz bakalim nekadar iyi car dizcen.
o kullandığın carlarin hepsini emek harcayarak yaptin ama nasil emek? oncelikle loncan we swde dolandirmadigin kim kaldi ? ama seni kutluyorum buda bir emek sayilir okadar ugrastin sonucta :) ;) :);) :) ;)

Son düzenleme:
Ulan iso 5 yilda kac kisiye oyunu biraktirdin kac loncayi somurdun bunlari niye soylemiyon hic bos yere iftira felan deme tüm server biliyo. Adam dun gerekli resimler vidolar atti sen hala iftira diyon neyse fazla cabalama sicilin temiz olmasaninin bi sebebide cardan cara atlaman ; ) gecmis olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri