- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
[video]
[video]
[video]
Çarımı Özledim Arkadaş Bana Bu Yapılan Hani Anlarsınız ya Bir Kişiyi Döversin Sen Dövmezken HAPİSE girersin Türkay Bana böyle Muamele Yapmıştır. Bu Resimleri Niye Koydum ve Niye Bu Yorumu Yaptım Diye sorarsanız Kusura bakmayın Ama Benim 5 Sene Bu Oyuna Emek Harcamışken Dreams Adlı çarıma böyle Uygulama Yapılıyor. Oyundakilere Bakıyorum [ Küfür Edip Sohbet Banı Yerken ] Dreams Adlı çarım neden Böyle Bi uygulama ile karşılaşıyor Bana Bi Anlatırmısınız Sayın Türkay bey Belki Vicdana Gelip Çarımı Açarsınız..
@<a href="http://www.turkmmo.com/133571-shorty.html" target="_blank">Shorty</a>;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/video]
[/video][video]
[/video][video]
[/video]Çarımı Özledim Arkadaş Bana Bu Yapılan Hani Anlarsınız ya Bir Kişiyi Döversin Sen Dövmezken HAPİSE girersin Türkay Bana böyle Muamele Yapmıştır. Bu Resimleri Niye Koydum ve Niye Bu Yorumu Yaptım Diye sorarsanız Kusura bakmayın Ama Benim 5 Sene Bu Oyuna Emek Harcamışken Dreams Adlı çarıma böyle Uygulama Yapılıyor. Oyundakilere Bakıyorum [ Küfür Edip Sohbet Banı Yerken ] Dreams Adlı çarım neden Böyle Bi uygulama ile karşılaşıyor Bana Bi Anlatırmısınız Sayın Türkay bey Belki Vicdana Gelip Çarımı Açarsınız..
@<a href="http://www.turkmmo.com/133571-shorty.html" target="_blank">Shorty</a>;
Son düzenleme:
- Konular
- 56
- Online süresi
- 4d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 1,261
- DevLira
- 0
iso bu taktik olmaz değiş değiş DDDDDDDDDDDDDDD
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Ya sen çarını mı özledin tatlı şey ? Ama kıyamam ben sana. Benim çarın şifresini verirdim de güvenemiyorum be ismail