Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Helal sana yeshe güzel cevap.
Sana gelince iso burası geyik yeri değil gitte kendi emeğin ile car diz.
Sana gelince iso burası geyik yeri değil gitte kendi emeğin ile car diz.
TÜRKAY BEY BU Januvia ADLI KİŞİNİN VİDEODA AİLEYE DAİR KÜFÜR YOK
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
elym2 Dreams Küfür ADLI VİDEODA AİLEYE KÜFÜR YOK OYUNDA KENDİNİ BİLMEZLER AİLEYE KÜFÜR EDERKEN SOHBET BANI YERKEN BEN BURDA AİLEYE KÜFÜR ETMEZKEN ADELET BUNUN NERESİNDE NASIL OLUYORDA ÇARIM ID ŞİFRE DEİŞİYOR @Shorty; TÜRKAY BEY BU YAPILAN HAKSIZLIGIN DÜZELTİLMESİNİ ARZ EDİYORUM ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN VİDEOYA TEKRAR BAKIN İZLEYİN VE DİYER GMLERDE BAKSIN BEN BURDA YEMİN EDİYORUM AİLEYE DAİR KÜFÜR ETMEMİŞİM ETMEMDE KİŞİLİGİME BANA YAKIŞMAZ @Shorty;GünceL @Shorty;
Bu Videoda Aileye Dair Küfür Yok Türkay Bey ve Emrah Bey Benim Id şifre deiştirilmek için Sucum Günahım yok Burda Januvia Aileme Küfür Etti Diyor Videoda Kesin olarak aileye dayir küfür yoktur. Bana Yapılan Bu HAKSIZLIGI Elinzi Vicdanınıza koyarak düzeltmenizi Rica Ediyorum Dreams.. @admin; Emrah Bey Sizde İncelermisiniz
Moderatör tarafında düzenlendi:
GünceL @Shorty;
Bu Videoda Aileye Dair Küfür Yok Türkay Bey ve Emrah Bey Benim Id şifre deiştirilmek için Sucum Günahım yok Burda Januvia Aileme Küfür Etti Diyor Videoda Kesin olarak aileye dayir küfür yoktur. Bana Yapılan Bu HAKSIZLIGI Elinzi Vicdanınıza koyarak düzeltmenizi Rica Ediyorum Dreams.. @admin; Emrah Bey Sizde İncelermisiniz- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)