BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Dreams HAKSIZLIK PİDGE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DreamTaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

TÜRKAY BEY ŞU KONUYA ARTIK Bİ CEVAP YAZABİLİRMİSİNİZ BURDA HAKSIZ YERE ID ŞİRE DEİŞTİRİYORSUNUZ HİÇ BİŞEY YAZMIYORSUNUZ İNSAF YA İNSAF TÜRKAY BEY LAFA SÖZE İNANARAK KANIT YOKKEN ID ŞİFRE DEİŞTİRMEKDE NERDEN CIKTI BEN KURALLARDA BÖYLE BİŞEY OKUMADIM BEN ÇARIMIN AÇILMASINI HAK YERİNİ BULMASINI İSTİYORUM DAYANAMIYORUM ARTIK BU YAPILAN HAKSIZLIGI AÇIN ŞU ÇARIMI @Shory; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
TÜRKAY BEY ŞU KONUYA ARTIK Bİ CEVAP YAZABİLİRMİSİNİZ BURDA HAKSIZ YERE ID ŞİRE DEİŞTİRİYORSUNUZ HİÇ BİŞEY YAZMIYORSUNUZ İNSAF YA İNSAF TÜRKAY BEY LAFA SÖZE İNANARAK KANIT YOKKEN ID ŞİFRE DEİŞTİRMEKDE NERDEN CIKTI BEN KURALLARDA BÖYLE BİŞEY OKUMADIM BEN ÇARIMIN AÇILMASINI HAK YERİNİ BULMASINI İSTİYORUM DAYANAMIYORUM ARTIK BU YAPILAN HAKSIZLIGI AÇIN ŞU ÇARIMI @Shorty; @admin;

GünceL @Shorty; @admin; BEN BÖYLE HAKSIZLIK GÖRMEDİM AİLEYE DAYİR KÜFÜR YOK BİŞEY YOK ID ŞİFRE DEİŞTİRME NERDEN CIKTI OYUNDAKİ KİŞİLER SOHBET BANI YERKEN BU NASIL BİR SİSTEM TÜRKAY BEY BENİM HAKSIZLIGIMI ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYARAK DÜZELTMENİZİ İSTİYORUM.

Okadar çarı soyarken hic elini vicdanına koydunmu ? duygu sömürüsü yapma simdi burda daha fazla.
vicdandan bahseden adama bakin yeminle aglanacak haldesin.

okadar çarı soyarken hic elini vicdanına koydunmu ? Duygu sömürüsü yapma simdi burda daha fazla.
Vicdandan bahseden adama bakin yeminle aglanacak haldesin.
bak sıkıntılı kardeş oyundaki çarın gitmiş nası gittigini bilmiyorum iftira atmak iyi deildir. Kanıtın yoksa ötme forum hesabında yanmasın yoluna bak forum gülü olmuşssun her yazdıgıma bi cevap veriyorsun acın ne anlayamadım.iftira atmaya devam edersen gmlere yönlendiririm ona anlatırsın iftiranı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri