farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Dreams HAKSIZLIK PİDGE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DreamTaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@Shorty; @admin; DURUP DURURKEN ID ŞİFRE DEİŞTİRİYORSUN TÜRKAY YOK ANLAŞMA YAPALIM FELAN DİYORSUN Bİ KANIT BULAMADIN ANLAŞMA YAPALIM DİYORSUN. BİZ BU OYUNU OYNUYORUZ [SEN DİYORSUNKİ BU OYUNU OYNAMA VatanSeverTR loncası olarak OYUNA TEKRAR BAŞLAMIŞTIK KURU İFTİRALARA İNANIP İŞ YAPIYORSUNUZ] TÜRKAY DİYER MESELEYE GELİNCE M4RIVANA VE Rozelin BU 2 ŞAHIS ERAY VE İREM LONCALARINDAN CIKARSAN HERGÜN LAF YAPARLAR. FAKAT BANA KİMSE DURUP DURURKEN LAF YAPAMAZ TÜRKAY SEN İREMİN ERAYIN LAFINA BAKIP ID ŞİFRE DEİŞTİRİYORSUN KÜFÜRMÜ ETTİK AİLEYE KÜFÜR MÜ ETTİK ID ŞİFRE DEİŞTİRİYORSUN TÜRKAY ORTADA BİŞEY YOK [ LAFA SÖZE BAKIP ID ŞİFRE DEİŞTİRMEK YENİ KANUNMU YENİ SİSTEMMİ] Pidge ' de ONLİNE SAYISI AZ TÜRKAY LONCAMDAKİ ARKADAŞLARIDA BENİDE OYUNDAN SOĞUTTUNUZ BANA YAPTIGIN BU HAKSIZLIGI DÜZELTMENİ ELİNİ VİCDANINA KOYARAK DOĞRU OLANI YAPMANI İSTİYORUM. BU SÖYLEDİGİM CÜMLELERİN HER ZAMAN ARKASINDAYIM. TEK İSTEDİGİM ÇARIMIN ACILMASIDIR.DOĞRU OLANI YAPMANDIR !

Moderatör tarafında düzenlendi:
lan issocuk ne bu tanimamazliktan gelme rolü yeni bir planinmi var yoksa.
Okadar kişi iftira atıyoru oylemi ? ozaman herkes yalan bir sen gerceksin konuya yazdığım yorumlar % 100000 doğru eğer bunun yüzünden forum hesabım kapatilirsa varsın kapansın iso sen dert etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri