Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
üstat son sözü söylemiş lakin sn demekki gerçek okçu görmemişsin betalardan önce
görende sanıcakki servera 3 gün önce başlamışım , eskidende okçular vardı fakat en kral atağıda yapsa şuanki atılan damagelerin yarısını bile zor atıyordu ayrıca eskiden yaylarda yay menzili vardı şimdi o kalktı onun yerine atak ve yarı geldi ama biraz fazla oldu ki herşey ortada ne dersen deüstat son sözü söylemiş lakin sn demekki gerçek okçu görmemişsin betalardan önce
kardesim oyuna ne zmn basladığını bilmiyorum ama oyunu bilmediğini simfi anladım konuya boşa mesajta atmıcam zaten kascan postu kasmışsn
eminim ben bilmiyorum ama sen herşeyi biliyorsun mübarek neysekardesim oyuna ne zmn basladığını bilmiyorum ama oyunu bilmediğini simfi anladım konuya boşa mesajta atmıcam zaten kascan postu kasmışsn
betalar geldikden sonra item satışı durdu item fiyatları arttı peki neden çanın fiyatları düştü saçma yorum yapma sanki bana sağdece yay satışı durduda o yüzden arttı ?
Yine post kasmak için saçmalıyor ya, çanlara ortalama gelmediğinden ortalamasız çanların fiyatı ucuz git bi ortalamalı çan al bakayım?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)