Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Okçu ninjaya hayır !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 226
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yine post kasmak için saçmalıyor ya, çanlara ortalama gelmediğinden ortalamasız çanların fiyatı ucuz git bi ortalamalı çan al bakayım?
post kasmak için saçmalıyor diyene bak her konuya sazan gibi atlayan 18-19 yaşındaki çocuk gelmiş bana posttan bahsediyor , neymiş ortalamalı bir çan almış sanki görende çanları birşey sanıcak ortalama 150T civarı +45 ort bir çan rahatlıkla alınıyorken efsunu 6-7 dahil bozuk bir anka almak 180 T den bile mümkün olmuyorken gelmiş bana piyasadan bahsediyorsun , sen postu filan bırak da bana amacını söyle ne diye her konuya atlayıp hakaretler aşağılamalar yağdırıyorsun ne yani amacın nedir senin yok mu başka işin ?

post kasmak için saçmalıyor diyene bak her konuya sazan gibi atlayan 18-19 yaşındaki çocuk gelmiş bana posttan bahsediyor , neymiş ortalamalı bir çan almış sanki görende çanları birşey sanıcak ortalama 150T civarı +45 ort bir çan rahatlıkla alınıyorken efsunu 6-7 dahil bozuk bir anka almak 180 T den bile mümkün olmuyorken gelmiş bana piyasadan bahsediyorsun , sen postu filan bırak da bana amacını söyle ne diye her konuya atlayıp hakaretler aşağılamalar yağdırıyorsun ne yani amacın nedir senin yok mu başka işin ?

sağlam denilebilcek bir çan +500t bunu biliyodursun sanırım ve 500t den daha pahalı ben sadece bir yay biliyorum oda malum 21 beceri 10 yarılı gerisi 150-200t civarı geziniyor ayrıca merak ettim bu kadar canını acıtan hangi okçu :D

Pardon canım 18-19 yaşında çocuk derken bana mı dedin? Senin yaş kaç 40-50 filan mı? Ben kimseyi aşağılamıyorum görevimi yapıyorum senin gibi oyundan anlamayanları bilgilendirmeye çalışıyorum ama sen ne anlarsın :)

He bu arada ben 18-19 yaşında olabilirimde senin yaşın kaç? Şu fotoya göre en fazla 16 filansındır? Önce aynaya bak daha sonra kimliğine bak ondan sonra gelip burada konuş. Allah seni bize ibret alıp imana gelelim diye mi yolladı anlamıyorum ki bu ne ya kendine bakmadan nasıl böyle saçma konuşabiliyorsun? Oyuna'da girmesek millete yutturacak bir yanda potsuz vsde pot basan sen, bir yanda saçma saçma konuşup post kasan yine sen bi bitmedin be.

hm.png

Bu arada foto EF-SA-NE.

Son düzenleme:
Pardon canım 18-19 yaşında çocuk derken bana mı dedin? Senin yaş kaç 40-50 filan mı? Ben kimseyi aşağılamıyorum görevimi yapıyorum senin gibi oyundan anlamayanları bilgilendirmeye çalışıyorum ama sen ne anlarsın :)

He bu arada ben 18-19 yaşında olabilirimde senin yaşın kaç? Şu fotoya göre en fazla 16 filansındır?

hm.png

​öyle deme perde bi 30-35 yıllık vardır :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri