Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hatalı konu içinde iyi yere değinildi. Güzel perde.
Zoruma Filan gittiğinden değil güzel kardeşimçok beğendiysen gel vereyim didim hem ne var adres vermek de gelir bi çayımızı içer gidersin
![]()
Yani kendinden çok eminsen gelirsin skype açarsin kamera görürüz ya da facebook adresi filan verirsin bu hareketlerinlede çorumlu olduğunu kanıtladın ha

niye reel sana göre değilmide hala sanal sanal konuşuyosun gelirsin bakarsın canlı canlı ondan sonra seninle şöyle bi dolanıp çay filan içeriz sonra gidersin ha yok ben sanalcıım gel skypeye filan hiç konuşma sanal sanal nereye kadar dimi gel işte canlı canlı gör beni ve o perdeyi ?Yani kendinden çok eminsen gelirsin skype açarsin kamera görürüz ya da facebook adresi filan verirsin bu hareketlerinlede çorumlu olduğunu kanıtladın ha![]()
Ya sen boşver perdeyi perde bahane gel sen eccik gezdiriyim seni ?ben beğendiğimden değil beğenmediğimden yaptım o yorumu sen okçuları kötülesene diğer yoruma bişi dememişsin perdeyi cevaplamışsın konuyu saptırmayalım lütfen![]()
Ya sen boşver perdeyi perde bahane gel sen eccik gezdiriyim seni ?
aynı resimden banada yapcaksan gelirim yoksa gelmem

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)