Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Okçu ninjaya hayır !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 226
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

​öyle deme perde bi 30-35 yıllık vardır :D
yok yok 50 yıllık perde ayrıca bu seni neden bu kadar ilgilendirir oldu eğer çok beğendiysen çorum/sungurlu/yavuz selim i.o karşısında oradayım gel sana vereyim perdeyi istersen ?

Pardon canım 18-19 yaşında çocuk derken bana mı dedin? Senin yaş kaç 40-50 filan mı? Ben kimseyi aşağılamıyorum görevimi yapıyorum senin gibi oyundan anlamayanları bilgilendirmeye çalışıyorum ama sen ne anlarsın :)

He bu arada ben 18-19 yaşında olabilirimde senin yaşın kaç? Şu fotoya göre en fazla 16 filansındır? Önce aynaya bak daha sonra kimliğine bak ondan sonra gelip burada konuş. Allah seni bize ibret alıp imana gelelim diye mi yolladı anlamıyorum ki bu ne ya kendine bakmadan nasıl böyle saçma konuşabiliyorsun? Oyuna'da girmesek millete yutturacak bir yanda potsuz vsde pot basan sen, bir yanda saçma saçma konuşup post kasan yine sen bi bitmedin be.

hm.png

Bu arada foto EF-SA-NE.
bu fotonun kaç senelik bir foto olduğunu anlamayacak kadar çocuksun, ayrıca madem bu kadar eminsin benim 16 yaşında olduğumu ki 16 yaşında isem şayet hatta bırak 16 yı senin ile yaşıt veya sende 1-2 yaş büyük isem buna bu kadar emin isen gel çorum/sungurlu/yavuz selim i.o karşısına göster bana o kendini beğenmiş tipini göster hatta gel bana abilik yap yani sonuç da internet üzerinden eski bir foto üzerine yorum yapıp aşağılamak kolay bişey madem o kadar eminsin kendi tipinden ve yaşından buyur gel sana canlı canlı göstereyim tipimi yaşımı , gel sen hatta çay filan içerik ne dersin canım benim ;)

Son düzenleme:
yok yok 50 yıllık perde ayrıca bu seni neden bu kadar ilgilendirir oldu eğer çok beğendiysen çorum/sungurlu/yavuz selim i.o karşısında oradayım gel sana vereyim perdeyi istersen ?

ben sadece perdenin tahmini yaşını söyledim neden bu kadar zoruna gitti ki gel sana perdeyi vereyim demeler adres vermeler felan sakin ol şampiyon :D

ben sadece perdenin tahmini yaşını söyledim neden bu kadar zoruna gitti ki gel sana perdeyi vereyim demeler adres vermeler felan sakin ol şampiyon :D
Zoruma Filan gittiğinden değil güzel kardeşim :) çok beğendiysen gel vereyim didim hem ne var adres vermek de gelir bi çayımızı içer gidersin :)

Zoruma Filan gittiğinden değil güzel kardeşim :) çok beğendiysen gel vereyim didim hem ne var adres vermek de gelir bi çayımızı içer gidersin :)

ben beğendiğimden değil beğenmediğimden yaptım o yorumu sen okçuları kötülesene diğer yoruma bişi dememişsin perdeyi cevaplamışsın konuyu saptırmayalım lütfen :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri