Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya arkadaşım bu nedir ya ? Şaman şaman diye şamana laf yapıyonuz ama okçu ninjalara hiçbişey demiyonuz ! O ne biçim atak şeklidir ya ? Ya sizin bu evcil hayvanınızın verdiği 20 ok savunması okçu ninjalara işlemiyor yada başka bişey var , hayatımda böyle bir saçmalık görmedim ya ! Yemin ederim 60 ok savunma 25 ninja karakter savunma var adam 7k 7,5 k skill atıyor ya ! Bu nedir kardeşim bu kadarda olmaz gelip şamana laf atıyonuz düz 5 k 10 k giriyo diye ama nedense biz o kadar atamıyoruz ama okçu ninjalar atınca herkez normal diyor eğer bu normalse Ben yokum arkadaşlar Tekrar Başlamıştım Tekrar bırakıyorum Eğer en kısa zamanda düzelmezse birdahada döneceğimi sanmıyorum..
Hadi eyw...
SexOneTheCty
Hadi eyw...
SexOneTheCty
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ulan arkadaş büyü çözme çok atıyor şaman düz 20 k vuruyor okçudan tek yiyoz savaşcı ruh vuruşu 50 k vuruyor o öyle bu böyle şu öyle gidin oynamayın arkadaş bunedir ya
Arkadaşım beklentin ne şimdi senin60 ok 25 ninja savunman var diye sana 2k mı vurucak okçular ne ümit ediyorsun o 25 savunmayla hala çözemedim ben.Benim 2k vurduğumda var 25k vurduğumda var savunma yapamayan arkadaşlarda yapanlardan feyz alsın biraz,hem beleşten kuş sayesinde 20 ok alıyor herkes birde burda şikayet ediyor.Beklentini açık net şekilde yazda sana gerekli cevabı verelim.
Ulan arkadaş büyü çözme çok atıyor şaman düz 20 k vuruyor okçudan tek yiyoz savaşcı ruh vuruşu 50 k vuruyor o öyle bu böyle şu öyle gidin oynamayın arkadaş bunedir ya
La saçma sapan konuşma ne savaşcı ne şaman hiç birinin öyle bir özelliği yok diyenler halt etmiş bak sana yemin ediyorum 60 ok savunmaya 7 k yedim ya bide inanmiyon la 3 ay önce bu 105 silahları çıkmadan önce niye atamıyorlardı kimseden ses çıkmıyordu he ? bu 105 silahları çok dengesiz olmuş kimine güçlenmiş kimine yerinde saymiş kimine güçü düşmüş her türlü iddasına girerimUlan arkadaş büyü çözme çok atıyor şaman düz 20 k vuruyor okçudan tek yiyoz savaşcı ruh vuruşu 50 k vuruyor o öyle bu böyle şu öyle gidin oynamayın arkadaş bunedir ya
La saçma sapan konuşma ne savaşcı ne şaman hiç birinin öyle bir özelliği yok diyenler halt etmiş bak sana yemin ediyorum 60 ok savunmaya 7 k yedim ya bide inanmiyon la 3 ay önce bu 105 silahları çıkmadan önce niye atamıyorlardı kimseden ses çıkmıyordu he ? bu 105 silahları çok dengesiz olmuş kimine güçlenmiş kimine yerinde saymiş kimine güçü düşmüş her türlü iddasına girerim
105 level itemlerinin adaletli ve eşit yükseltildiğini düşünüyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)