Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bak şimdi Yok şaman 5k düz atıyor 10 k atıyor diyenler tamamen savunmasız savunma yapamadıkları için onlara öyle geliyor ki kendimde denedim sağdece 40 çan ve 25 şaman savunmaya delici ile en fazla 1,5K yedım oda +50 ort bi çandan ve şaman taşı vardı , 3 ay önce zihinsel karakterlerden 60 savunma en az 30 savaşcı olduğu halde en az 4,5 k skill yiyordum ki nedense 105 lik silahlar çıkdıkdan sonra bu damage azaldı aynı savunmaya en fazla 5k yıyorum ki oda full atak çardan, aynı şekilde okçu ninja eskiden açık söyleyim 50 ok savunmam vardı ki swde bi kaç kişi dışında en fazla 6k yiyordum ama şimdi savunmam arttığı halde yediğim en düşük damage 6,5k ve adamda 0 şaman atak var itemlerinin hepsine baktım ve sağdece tek bir çar üstünde denemedim mavi2 de ne kadar okçu varsa denedim hepsinde sonuç aynı yani millet gibi bol keseden sallamıyorumda biyerlerimdende uydurmuyorum durduk yere ne diye bu kadar şikayet edeyim !!!Ulan arkadaş büyü çözme çok atıyor şaman düz 20 k vuruyor okçudan tek yiyoz savaşcı ruh vuruşu 50 k vuruyor o öyle bu böyle şu öyle gidin oynamayın arkadaş bunedir ya
Madem bu kadar eminsiniz çekin video eğer aynı savunmaya veya daa düşüğüne benden az yerseniz çarı silip oyunu silip komple bırakacam birdaha dönmemek üzere hadi çek..105 level itemlerinin adaletli ve eşit yükseltildiğini düşünüyorum.
Ya arkadaşım bu nedir ya ? Şaman şaman diye şamana laf yapıyonuz ama okçu ninjalara hiçbişey demiyonuz ! O ne biçim atak şeklidir ya ? Ya sizin bu evcil hayvanınızın verdiği 20 ok savunması okçu ninjalara işlemiyor yada başka bişey var , hayatımda böyle bir saçmalık görmedim ya ! Yemin ederim 60 ok savunma 25 ninja karakter savunma var adam 7k 7,5 k skill atıyor ya ! Bu nedir kardeşim bu kadarda olmaz gelip şamana laf atıyonuz düz 5 k 10 k giriyo diye ama nedense biz o kadar atamıyoruz ama okçu ninjalar atınca herkez normal diyor eğer bu normalse Ben yokum arkadaşlar Tekrar Başlamıştım Tekrar bırakıyorum Eğer en kısa zamanda düzelmezse birdahada döneceğimi sanmıyorum..
Hadi eyw...
SexOneTheCty
İyi ki bana denk gelmemişsin 7k filan az kalır, ben gidip 500T'lik yay kullanayım şamana karşı 150 atak dizeyim sonra sana gelip 10k filan vurunca okcular çok vuruyor oluyor.
Şamanlar eline bi 105 çanı alan ortalıkta ahkam kesiyor, 1,5k delici filan demişsin senin karşına gerçek bi şaman çıkmadı heralde ben 50 savunma takıp 3k 3,5k yediğim şamanları bilirim.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)