Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya güzel kardeşim bak sen beni hala anlamakda zorluk çekiyon ben full atak dizenlere senin yayın gibi yayı olan çarlara bişey demiyorum adam 0 atakla vuruyor diyorum siz neyi anlamıyonuz yaw750T Teklifi var yayımın efsunu 21 beceri 10 yarı bul bakalım serverde varmı aynısından ya da benzerinden? Onuda geçtim ne zaman benim okcuma denk geldin hiç hatırlamıyorum![]()
Ne çabuk unuttun la sen beni ne 10k sından bahsediyon ? Ayrıca sen benim yazdıklarımı okumadın sanırım benim karşimdaki adamda 500T lik yay yok rahat ol eğer öyle dediğin gibi olsaydı ses çıkarmazdım
Benim almak istediğim bir yay var 21 beceri 10 yarılı 750 T veriyorum varsa öyle bir yayın getir alayım.
60 ok 20 ninjaya 7k vurması normal bir damage zaten sen 60 ok 50 ninja diz 3k dan fazla vurucak mı öyle dene birde.Bende okçu ninja olarak herkesin kıytırık bir kuştan beleşten yere 20 ok savunması almasını istemiyorum,savunmasını yapabilen adam normal şekilde yapsında görelim yada kılıç,çift,bıçak içinde kuşlar konulsun markete nerde görülmüş böyle beleşten savunma ?
Aslında ok değilde çan savunması olsa 20 daha güzel olurdu ya60 ok 20 ninjaya 7k vurması normal bir damage zaten sen 60 ok 50 ninja diz 3k dan fazla vurucak mı öyle dene birde.Bende okçu ninja olarak herkesin kıytırık bir kuştan beleşten yere 20 ok savunması almasını istemiyorum,savunmasını yapabilen adam normal şekilde yapsında görelim yada kılıç,çift,bıçak içinde kuşlar konulsun markete nerde görülmüş böyle beleşten savunma ?

Bide şöyle dene. 60 çift 20 savaşçı sav yap bakalım savaşçıdan kaç yiyeceksin. Gene okçu gibi yersin. Oklarda hem yarı hem beceri olduğu için atak takıp vuruyorlar. Zaten lonca savaşlarında 160 atakla gezecek okçu yoktur gelenden geçenden tek yerler. Savunmanı yükselt . Eğer yetmezse şurup ile idare etmen gerekir. Zaten her karaktere karşı savunman olmanı bekleme. Her hesabın elbet birine karşı savunması zayıf olur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)