Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu millet Niyeyse Hep başka biyeriyle anlıyor ben diyorum 0 atakla o kadar savunmayla yiyorum diyorum bunlar hala 160 atakdan bahsediyor , ya herşeyi geçtim yayda hem 35 yarı kendinden var birde 10 yarı geliyor birde ort bec geliyor iyi madem öyle şamanların silahlarına niye çift yarı gelmiyor nie ort bec artık gelmiyor !Bide şöyle dene. 60 çift 20 savaşçı sav yap bakalım savaşçıdan kaç yiyeceksin. Gene okçu gibi yersin. Oklarda hem yarı hem beceri olduğu için atak takıp vuruyorlar. Zaten lonca savaşlarında 160 atakla gezecek okçu yoktur gelenden geçenden tek yerler. Savunmanı yükselt . Eğer yetmezse şurup ile idare etmen gerekir. Zaten her karaktere karşı savunman olmanı bekleme. Her hesabın elbet birine karşı savunması zayıf olur.
@Shorty; @erdemaa; @dragonmetin2; @DN Angel;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,
Öncelikle suraya konu açıyorsanız edebinizle açın bütün yorumlarını okudum resmen adamlara karsı bir zorun varmış gibi konuşuyorsun fikir soruyorsun başka fikirlere gelmiyorsun ?
oyuna bir çok özellik eklendi. tekrar başlamışın sen bu özellikleri kullandın mı ? kemer olsun cevher olsun vs. vs. simya olsun. onları kullanarak güçlenebilirsin diyorsun ki 60 savunmam ve 25 ninja diyorsun ? eğer adam bu yeni özellikleri kullandı ise 60 savunmanıda deler 25 ninjanıda deler sonuçta sayısal üstlük getiren bir oyundayız
şaman atakları için kemer sistemi getirildi bu sistemde ile şamanların vurusunu absorbe edebiliyorsunuz aynı şeyi ninja için yap ?
Öncelikle suraya konu açıyorsanız edebinizle açın bütün yorumlarını okudum resmen adamlara karsı bir zorun varmış gibi konuşuyorsun fikir soruyorsun başka fikirlere gelmiyorsun ?
oyuna bir çok özellik eklendi. tekrar başlamışın sen bu özellikleri kullandın mı ? kemer olsun cevher olsun vs. vs. simya olsun. onları kullanarak güçlenebilirsin diyorsun ki 60 savunmam ve 25 ninja diyorsun ? eğer adam bu yeni özellikleri kullandı ise 60 savunmanıda deler 25 ninjanıda deler sonuçta sayısal üstlük getiren bir oyundayız
şaman atakları için kemer sistemi getirildi bu sistemde ile şamanların vurusunu absorbe edebiliyorsunuz aynı şeyi ninja için yap ?
Diğer karakterlere en fazla 60 , okçulara ise en fazla 85 savunma yapılabiliyor. 60 savunmayla 7k yiosan daha fazla yapabilirsin, bu senin elinde olan bir şey.
Neyi adaletli arkadas tamam ninjaya lafım yok savunma yapmasını bilmeyen ölüyor ve boş konuşuyor da şamanlar ne abicim ?
Zaten 20 ninja sav o kadar abartılacak bir savunma değil. Elbet atağı olan birisi gelir yatırır. Ben 55 ninja savla 8k yiyince bişey demiyorum çünkü adamlarda genelde +100 atak oluyor. Şimdi gene diyeceksin atak yok felan. Sen oyunu kötülemeye kafanı yatırmışsın. Bende en başta biraz afallamıştım çünkü alışık olduğumuz düzen gitti. Yapacağın en iyi şey yeni düzene alışmak.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)