xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Okçu ninjaya hayır !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 226
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Öncelikle suraya konu açıyorsanız edebinizle açın bütün yorumlarını okudum resmen adamlara karsı bir zorun varmış gibi konuşuyorsun fikir soruyorsun başka fikirlere gelmiyorsun ?

oyuna bir çok özellik eklendi. tekrar başlamışın sen bu özellikleri kullandın mı ? kemer olsun cevher olsun vs. vs. simya olsun. onları kullanarak güçlenebilirsin diyorsun ki 60 savunmam ve 25 ninja diyorsun ? eğer adam bu yeni özellikleri kullandı ise 60 savunmanıda deler 25 ninjanıda deler sonuçta sayısal üstlük getiren bir oyundayız

şaman atakları için kemer sistemi getirildi bu sistemde ile şamanların vurusunu absorbe edebiliyorsunuz aynı şeyi ninja için yap ?
Bak şimdi yorumları nerenle okudun bilmiyorum ama benim kimseye zorum yok olsa dahi yeri burası olmaz bunu bil, oyun konusuna gelirsekde yenilikler öyle pek ahım şahım birşey değil ayrıca zaten o savunmayı kemer sayesinde o kadar yani kemeri kullanıyorum, öte yandan cevheride biliyoruz merak etme sonuçda bu oyunu senelerdir oynuyoruz tüm itemlerim cevherli, Yani Benim kabullenemediğim olay şurda yani, hani arkdaşlarda söylemiş geneli +100 atakla dolaşıyor filan diyen bende diyorum ki benim vs attığım kişilerde bırak +100 atağı şaman taşı bile yok, zaten gece okçu çar açtım denedim ve gördüm, şu anda okçular svnin en çok damage atan karakterleri nedenini çözemedim ama artık pekde önemi kalmadı, neyse İnşallah beni anlamışsındır sonuçda altı üstü bir oyun ve bir oyun için kimsenin kalbini kırmaya hakkını yemeye niyetim yok eğer öyle birşey yaptıysam özür dilerim neyse;

Size iyi oyunlar iyi çalışmalar..

Ya arkadaşım bu nedir ya ? Şaman şaman diye şamana laf yapıyonuz ama okçu ninjalara hiçbişey demiyonuz ! O ne biçim atak şeklidir ya ? Ya sizin bu evcil hayvanınızın verdiği 20 ok savunması okçu ninjalara işlemiyor yada başka bişey var , hayatımda böyle bir saçmalık görmedim ya ! Yemin ederim 60 ok savunma 25 ninja karakter savunma var adam 7k 7,5 k skill atıyor ya ! Bu nedir kardeşim bu kadarda olmaz gelip şamana laf atıyonuz düz 5 k 10 k giriyo diye ama nedense biz o kadar atamıyoruz ama okçu ninjalar atınca herkez normal diyor eğer bu normalse Ben yokum arkadaşlar Tekrar Başlamıştım Tekrar bırakıyorum Eğer en kısa zamanda düzelmezse birdahada döneceğimi sanmıyorum..

Hadi eyw...

SexOneTheCty

Yeni gelen 105 silahlarının damageleri yüksek buna karşın gelinen savunmalarda bir okadar arttı.Yarı ve beceri yayda bulunmasının sebebi,kuşların direk 20 savunma verıyor olmasıdır.Eğer TR'de felan oynadı isen görmüşşündür ordada okçular çok vuruyor. Birde Savunman zaten az 25 savunma ile okdr damage yemen normal,sen 60 kılıç 25 sura yap sana karabüyüde 6-7k atar büyülü silahta 6-7k atar kardeşim...

Merhaba,

Öncelikle suraya konu açıyorsanız edebinizle açın bütün yorumlarını okudum resmen adamlara karsı bir zorun varmış gibi konuşuyorsun fikir soruyorsun başka fikirlere gelmiyorsun ?

oyuna bir çok özellik eklendi. tekrar başlamışın sen bu özellikleri kullandın mı ? kemer olsun cevher olsun vs. vs. simya olsun. onları kullanarak güçlenebilirsin diyorsun ki 60 savunmam ve 25 ninja diyorsun ? eğer adam bu yeni özellikleri kullandı ise 60 savunmanıda deler 25 ninjanıda deler sonuçta sayısal üstlük getiren bir oyundayız

şaman atakları için kemer sistemi getirildi bu sistemde ile şamanların vurusunu absorbe edebiliyorsunuz aynı şeyi ninja için yap ?

+9 Kemer yapmak bir beta veya c9 yapmak kadar masraflı vede sadece %10 azaltır yani 7 k yiyorsa bir çar 6,3 k yer buda pek bi etki yapmaz.
Bir diğer arkadaşın dediği Savaşçı zihinsel karakterleri gerçekten damageleri bozuk fazla vuruyor. Şaman ve okçularında yine öyle.
Tamam güncelleme yaptınız eyvallah fakat Bozuk bir olay varsa bunu kemer getirildi o getirildi bu getirildi demek yerine Düzeltmeniz gerekir haksızmıyım ? Sizler sadece Ayda 2 kere balık eventi hergün işe yaramayan metin eventi yapıyorsunuz hiç oyun içerisinde bir test çarı açıp oyuna dahil olup hangi silahın kaç savunmalıya ne kadar damage attığını kontrol ettinizmi ?
Oyunculara kızmak yermek yerine eklenen özellikleri ezbere söylemek yerine tam kontrol edip ondan sonra söylemeniz daha etkili olacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri