Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Okçu ninjaya hayır !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 226
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İyi ki bana denk gelmemişsin 7k filan az kalır, ben gidip 500T'lik yay kullanayım şamana karşı 150 atak dizeyim sonra sana gelip 10k filan vurunca okcular çok vuruyor oluyor.

Şamanlar eline bi 105 çanı alan ortalıkta ahkam kesiyor, 1,5k delici filan demişsin senin karşına gerçek bi şaman çıkmadı heralde ben 50 savunma takıp 3k 3,5k yediğim şamanları bilirim.

Adam haklı , son söz budur yani...

La saçma sapan konuşma ne savaşcı ne şaman hiç birinin öyle bir özelliği yok diyenler halt etmiş bak sana yemin ediyorum 60 ok savunmaya 7 k yedim ya bide inanmiyon la 3 ay önce bu 105 silahları çıkmadan önce niye atamıyorlardı kimseden ses çıkmıyordu he ? bu 105 silahları çok dengesiz olmuş kimine güçlenmiş kimine yerinde saymiş kimine güçü düşmüş her türlü iddasına girerim

105 Silahlarından önce 60 ok sav 50 ninja sava 6 7 k atıyordum adam atak dizmişse bu senin iteminin kötü olduğu anlamına gelmez :D 105 silahlık bir durum yok ortada piyasaya atak dizmeyi bilmiyorlardı 1 atak okçu dizdim şimdi her yer ataklı okçu filan dolu.

İyi ki bana denk gelmemişsin 7k filan az kalır, ben gidip 500T'lik yay kullanayım şamana karşı 150 atak dizeyim sonra sana gelip 10k filan vurunca okcular çok vuruyor oluyor.

Şamanlar eline bi 105 çanı alan ortalıkta ahkam kesiyor, 1,5k delici filan demişsin senin karşına gerçek bi şaman çıkmadı heralde ben 50 savunma takıp 3k 3,5k yediğim şamanları bilirim.
Ne çabuk unuttun la sen beni ne 10k sından bahsediyon ? Ayrıca sen benim yazdıklarımı okumadın sanırım benim karşimdaki adamda 500T lik yay yok rahat ol eğer öyle dediğin gibi olsaydı ses çıkarmazdım

105 Silahlarından önce 60 ok sav 50 ninja sava 6 7 k atıyordum adam atak dizmişse bu senin iteminin kötü olduğu anlamına gelmez :D 105 silahlık bir durum yok ortada piyasaya atak dizmeyi bilmiyorlardı 1 atak okçu dizdim şimdi her yer ataklı okçu filan dolu.
Ya siz ya anlamak istemiyonuz yada yazdıklarımı okumuyonuz siz e atağından bahsediyonuz ya biraz atak dizmeyi şaman taşı olsa bişey demiyecem la hala gelmiş full atak dizenlerle karşılaştırıyonuz biz onlara laf etmiyoruz adamda 0 atak var 0 !

Ne çabuk unuttun la sen beni ne 10k sından bahsediyon ? Ayrıca sen benim yazdıklarımı okumadın sanırım benim karşimdaki adamda 500T lik yay yok rahat ol eğer öyle dediğin gibi olsaydı ses çıkarmazdım

Dediğim gibi senin savunman az bizim vuruşlar normal.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri