Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kardeşim kb ama biraz sava bağlı bnde 55 ok 45 ninja savı var okçuların vurduğu 3 k yı geçmiyor...
Onda 60 ok 20 ninja var kral o.
kardeşim bi çar kusursuz olmaz bunu aklına sokeğer adam bi yaya en kötü yaya 250 t veriyosa bırakta vursun zaten adam sana vurunca yere düşüremio paso vurmaktasız adamın skille vudmmu can yakması lazım bnce buda normal !!!
Peki o yay neden betalar gelmeden önce beşpara etmezdi de şimdi böyle oldu bana bunu söyle canım sanki betalardan önce böyle atakcı okçular veya böyle sağlam yaylar yokmuydu ?kardeşim bi çar kusursuz olmaz bunu aklına sok
eğer adam bi yaya en kötü yaya 250 t veriyosa bırakta vursun zaten adam sana vurunca yere düşüremio paso vurmaktasız adamın skille vudmmu can yakması lazım bnce buda normal !!!

Peki o yay neden betalar gelmeden önce beşpara etmezdi de şimdi böyle oldu bana bunu söyle canım sanki betalardan önce böyle atakcı okçular veya böyle sağlam yaylar yokmuydu ?![]()
Betalar geldikten sonra markette 105 level item satışı durdu bu nedenle bütün silahların fiyatları arttı, gerekli cevabı aldığından saçma tartışmalara girme.
betalar geldikden sonra item satışı durdu item fiyatları arttı peki neden çanın fiyatları düştü saçma yorum yapma sanki bana sağdece yay satışı durduda o yüzden arttı ?Betalar geldikten sonra markette 105 level item satışı durdu bu nedenle bütün silahların fiyatları arttı, gerekli cevabı aldığından saçma tartışmalara girme.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)