Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Okçu ninjaya hayır !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 226
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
:)kardeşim bi çar kusursuz olmaz bunu aklına sok
eğer adam bi yaya en kötü yaya 250 t veriyosa bırakta vursun zaten adam sana vurunca yere düşüremio paso vurmaktasız adamın skille vudmmu can yakması lazım bnce buda normal !!!

:)kardeşim bi çar kusursuz olmaz bunu aklına sok
eğer adam bi yaya en kötü yaya 250 t veriyosa bırakta vursun zaten adam sana vurunca yere düşüremio paso vurmaktasız adamın skille vudmmu can yakması lazım bnce buda normal !!!
Peki o yay neden betalar gelmeden önce beşpara etmezdi de şimdi böyle oldu bana bunu söyle canım sanki betalardan önce böyle atakcı okçular veya böyle sağlam yaylar yokmuydu ? :)

Peki o yay neden betalar gelmeden önce beşpara etmezdi de şimdi böyle oldu bana bunu söyle canım sanki betalardan önce böyle atakcı okçular veya böyle sağlam yaylar yokmuydu ? :)

Betalar geldikten sonra markette 105 level item satışı durdu bu nedenle bütün silahların fiyatları arttı, gerekli cevabı aldığından saçma tartışmalara girme.

Betalar geldikten sonra markette 105 level item satışı durdu bu nedenle bütün silahların fiyatları arttı, gerekli cevabı aldığından saçma tartışmalara girme.
betalar geldikden sonra item satışı durdu item fiyatları arttı peki neden çanın fiyatları düştü saçma yorum yapma sanki bana sağdece yay satışı durduda o yüzden arttı ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri