Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Hikaye Ekle

Okçu ninjaya hayır !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 226
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bu olcude sende bi samansinki bana 4 senedir oynadigim oyundaki gozlemlerimi ve denemeleri hic yapmamisim gibi konusuyorsun. Eger Okcu'larla bi alip veremedigin varsa sende acarsin bi adet okcu dizebilirsen oynarsin , gelip forumda okcuya hayir diye konu acma duzeyde sanmiyorum seni sadece okculardan fazla yiyorsun yediremiyorsun. Milleti fiseklemeye calisiyorsun Bos Cabalar bunlar oyun senin istegin dogrultusunda ilerlemiyor.
Gözlem diyorsun denemelerden bahsediyorsun demek ki o kadar eminsin bende diyorum ki o kadar boş yorum yazıcağına temiz bir video çekip yükle buraya bende okçu yerine şamana hayır diye haykırıyım bunun neyini anlamıyorsun ?

Tamam anladım demek ki sözünün eri değilmişin sende bi tuhaflık vardı zaten sanada huzurlu forumlar
Sözümü tutup tutmadığımı veya veya oyunu bırakıp bırakmayacağım tek beni , yani beni ilgilendirir , buna senin ne karışmaya nede bu şekilde hakaret ederek konuşmaya hakkın var sözlerine dikkat et forumun huzurunu kaçırma :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri