Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İstediğim Herşeyi Yaparım Buna Sen Karışamazsın Boş Yorum Yapıp Forumun Tadını KaçırmaArtık şu konudan post kastırmayın şuna.
LA Acıkla en azından Ateş ankası var ok için 20 ok savlı 20 çan lı da bi anka cıkrsınlar anlasın buda burda biterNeye Göre Şaman

İstediğimi Yapmak da Özgürüm Bu Konuda Konuşma Hakkın Olduğunu Sanmıyorum ,Hata düzelmedi bence söz verdiğin gibi oyunu bırakabilirsin bakalım sözünde duruyormusun
Ya Konu Hakkında Yorum Yapın, Yada Bana Karşı cevap vermeyin size Karşı Herhangi bir cevap vermediğim sürece :ka19:
Huzurlu Forumlar ..
Yalnız Çan Savunması İşe Yaramıyor veya çok az etkiliyor Çan lı Kuş Yerine Örnek Mesela Şaman Savunması Veren Kemerin Savunması Artılabilir Eğer Böyle DüşünüyorsanızLA Acıkla en azından Ateş ankası var ok için 20 ok savlı 20 çan lı da bi anka cıkrsınlar anlasın buda burda biter![]()
okcularda bi problem yok samanlarda var atak dengesizligi delicili okcu ile saman ayni vurmuyor zamaninda 50 saman yaptim ama bana vurdugu degerde onemli bi degisme olmadi, Okcunun vurdugu damage'lari cekemiyorsunuz ama saman'in vurduklarina laf etmiyorsunuz o zaman bu konunun basligi Saman'a Hayir olmaliydi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)